Zebicon events

Oplev scannings-teknologien på nært hold

Zebicon afholder jævnligt arrangementer i form af seminarer, brugergruppemøder, studiedage, workshops og konferencer, hvor du kan opleve den nyeste teknologi og få indblik i, hvordan der arbejdes med 3D data. 

Hvert event har til formål at møde deltagerne på deres niveau, hvad end det er studerende, nye brugere eller brugere med mange års erfaring inden for 3D scanning og industriel måleteknik.

Er der for langt til Billund, kan du også møde Zebicon på danske industrimesser, hvor vi demonstrerer live-scanning og præsenterer dig for teknologiens muligheder.

Birgitte Lærke Andersen

Marketing Manager
+45 31 96 89 16
bla@slet-dette.zebicon.com 

Har du nogle spørgsmål til kommende events? Send os en mail.

Kontakt

Den 4. april 2019

Til konferencen Plast og 3D måleteknik 2019 samles specialister fra plastindustrien og eksperter i optisk måleteknik til en gratis teknologidag.

Plastindustrien leverer innovative produkter til en bred vifte af anvendelser. I fremstillingen af plastprodukter understøtter og effektiviserer 3D måleteknik en række områder; fra bestemmelse af materialeegenskaber, til værktøjsfremstilling og kontrol af serieproduktion. Læs mere 

Den 22. maj 2019

Tech Tour er en anderledes teknologimesse, hvor fire high-tech virksomheder fra Billund holder åbent hus på samme dag. På dagen kan du opleve det nyeste inden for udvikling, fremstilling og kvalitetskontrol.

Tech Tour er for erhvervsfolk, som er interesserede i at få et kig bag facaden på fire spændende virksomheder og vil opleve nyheder, højteknologi og avancerede processer i et dynamisk samarbejde. Læs mere

Den 1.-3. oktober 2019

Mød Zebicon, når vi deltager i Hi19, som er Skandinaviens førende industrimesse, som i 2017 samlede over 700 udstillere og 20.000 besøgende.

Hi19 består af seks delmesser: Automation, Værktøj, Svejsning og Produktionsudstyr, Innovation, Energi, Underleverandører og Logistik. Du finder Zebicon i hallen med underleverandører, hvor vi står klar til at tale om mulighederne med 3D scanning og industriel måleteknik. Læs mere