GOM for Education

3D scanning til uddannelse og undervisning

GOM for Education er et komplet målesystem, som leveres med uddannelsesmateriale til undervisning og uddannelse i 3D scanning.

GOM for Education samler industriens erfaringer og muligheder og stiller dem til rådighed for uddannelsesinstitutioner med fokus på teknologierne og de anvendelsesmuligheder, der ligger i 3D scanning.

GOM for Education er en uddannelsespakke, der kombinerer teoretisk undervisning og praktiske scanningsøvelser. Produktet er særligt udviklet til uddannelsesinstitutioner og fås derfor til en favorabel pris.

Der er mulighed for tilpasset kompleksitet af undervisningen med GOM for Education, som både indeholder basisøvelser til introduktionsforløb og mere avancerede øvelser til afgangsstuderende.

De studerende har mulighed for at afprøve alle trin i scanningsprocessen med professionelt hardware og software, mens de arbejder med relevante problematikker fra industrien.

 

GOM for Education består af teoretisk undervisningsmateriale og en industriel 3D scanner. Dette giver mulighed for at arbejde med følgende områder:

  • Teori og principper for 3D scanning 
  • Praktisk træning med industriel 3D scanner
  • 3D scanning til opmåling, analyse og kvalitetskontrol
  • 3D scanning til reverse engineering og rekonstruktion 
  • Metrologi og GPS-målsætning baseret på 3D data
 

GOM for Education

Sensor

GOM Scan 1

Målevolumen

MV100 / MV200 / MV400

Setup

Bordstander / trefod / stander

Rotationsbord

Manuel / automatiseret

Computer

Laptop

Software

GOM Inspect (Free) / GOM Inspect Pro

Materiale

Undervisningsmateriale, praktiske træningsøvelser, demoemne

GOM Scan 1

GOM Scan 1 er en kompakt og robust 3D scanner, som er intuitiv at bruge og velegnet til hurtig og præcis opmåling af små og mellemstore emner. Denne manuelle scanner har et fast målevolumen og fås i tre varianter.  

GOM Inspect Pro

GOM Inspect er en software til analyse, målsætning og 3D inspektion af scannede data fra forskellige typer scannere, koordinatmålemaskiner og andet måleudstyr.