Til uddannelsesbrug

Måleudstyr til uddannelsesinstitutioner

ATOS for Education og ARAMIS for Education er to systemer, som er særligt udviklet til uddannelsesinstitutioner, hvor teoretisk undervisning og praktiske øvelser kombineres. Som uddannelsesinstitution har I mulighed for at få adgang til undervisningsmaterialet til de to systemer gratis.

 

 

Måleudstyr til uddannelsesinstitutioner
ATOS for Education

3D scanning til uddannelse og undervisning

ATOS for Education fra GOM er en komplet uddannelsespakke til undervisning og uddannelse i 3D scanning. Produktet er særligt udviklet til uddannelsesinstitutioner, og  kombinerer teoretisk undervisning og praktiske scanningsøvelser. 

ATOS for Education giver fx mulighed for at arbejde med teori og principper for 3D scanning, måleteknik og kvalitetskontrol, samt reverse engineering og rekonstruktion.

 

Læs mere

3D deformationsanalyse til uddannelse og undervisning

ARAMIS for Education fra GOM er uddannelsesmateriale til undervisning og uddannelse i 3D deformationsanalyse og materialetest. Produktet er særligt udviklet til uddannelsesinstitutioner, og kombinerer teoretisk undervisning med praktiske forsøg. 

ARAMIS for Education giver fx mulighed for at arbejde med materialelære, deformationsanalyse og validering af simuleringer, og giver praktisk forståelse for fag som mekanik og dynamik.

 

Læs mere

ARAMIS for Education