ATOS ScanPort

Semiautomatiseret 3D målemaskine

ATOS ScanPort er en semiautomatiseret 3D scannerløsning, der kombinerer high-end udstyr med automatisering i et kompakt design. 

Systemet giver komplet overflademåling af emner op til 200 mm og er en ideel løsning til virksomheder med emneserier, der skal kontrolopmåles og verificeres.

ATOS ScanPort har tre motoriserede akser til både manuel og automatiseret brug. Selve scanneren bevæger sig langs den vertikale akse, mens drejebordet kan rotere 360° og tiltes 115°.

Med de forprogrammerede indstillinger, forenkler ATOS ScanPort processen ved gentagende målinger. Når emnet er placeret på drejebordet, kører scanningsprocessen automatisk uden operatørindblanding. 

ATOS ScanPort er en brugervenlig løsning, som er simpel at betjene. Systemet er udviklet til scannerserien ATOS Core, som fås med 2 eller 5 megapixel kameraer, og har et fast måleområde. Scanneren og dermed måleområdet, kan hurtigt og nemt udskiftes afhængig af emnets størrelse.

Systemet er kompatibelt med den seneste softwareteknologi fra GOM, herunder GOM Inspect Professional til inspektion og analyse.

Systemet er en komplet løsning, der indeholder hardware, software, dokumentation og support, samt udelukkende består af industrikomponenter, der er optimeret til at fungere sammen. ATOS ScanPort er mobil og kan let integreres i en kvalitetsafdeling.

ATOS Core

ATOS Core en kompakt 3D scanner, som er nem at håndtere og betjene. Scanneren fås med 2 eller 5 MP kameraer, og kan bruges i både manuelt og automatiseret setup.