Marketing Manager, Birgitte Lærke Andersen

Birgitte Lærke Andersen

Marketing Manager
+45 31 96 89 16
bla@slet-dette.zebicon.com 

Zebicon events

Oplev scannings-teknologien på nært hold

Zebicon afholder jævnligt arrangementer i form af seminarer, brugergruppemøder, studiedage, workshops og konferencer, hvor du kan opleve den nyeste teknologi og få indblik i, hvordan der arbejdes med 3D data. 

Du kan også møde Zebicon på danske industrimesser, hvor vi demonstrerer live-scanning og præsenterer dig for teknologiens muligheder.

Derudover afholder Zebicon kurser i GOM Inspect, hvor du kan komme godt igang med GOM software, mens webinarer fra GOM giver mere viden og praktiske eksempler på anvendelse af teknologien.

Den 8. marts 2022

Kom med når Zebicon afholder #HandsOnMetrology Tour for designere, konstruktører og kvalitetsfolk m.fl. som ønsker at få en introduktion til 3D scanning.

Dagen byder på præsentation af teknologien og workshops med livedemonstration af de mobile målesystemer fra GOM og ZEISS. Derudover er der tid til dialog med Zebicons måleeksperter, hvor du har mulighed for at vende dine specifikke måleopgaver og måletekniske udfordringer. Læs mere


Den 21.-24. juni 2022

Mød Zebicon, når vi deltager i VTM Summit 2022, som afholdes i Odense Congres Center. VTM Summit er mødestedet for metal- og maskinindustrien, hvor 120 udstillere står klar til at vise det ypperste inden for produktionsteknologier og kvalitetskontrol.

Oplev bl.a. det nyeste inden for værktøjsmaskiner til metalbearbejdning, værktøj, robotteknologi, industriel automation, Cad/Cam, 3D-print, måleteknik og køle-/smøremidler.

 

 

Afholdes løbende

Eksperterne fra GOM afholder jævnligt webinarer, hvor du kan lære mere om et specifikt tema eller anvendelse inden for 3D måleteknik.

Her vil du bl.a. lære om brugen af 3D måleudstyr til emneopmåling og kvalitetskontrol, dokumentation, deformationsanalyse, samt trækprøve og spændingsanalyse.  

Webinarerne er gratis, så alt du skal investere, er din tid. Find GOMs kommende webinarer

 

 

Afholdes løbende

Zebicon tilbyder introduktionskurser i den gratis version af inspektionssoftwaren GOM Inspect, som er en reduceret udgave af den professionelle softwarepakke.

På kurset lærer du at bruge programmet til import, behandling og inspektion af 3D punktskyer fra målesystemer som lysscannere, laserscannere, CT scannere med mere. Find datoer og læs mere om GOM Inspect introkursus

 

 

Afholdes løbende

TechBreak er korte online sessions, hvor Zebicon dykker ned i forskellige temaer inden for 3D scanning og måleteknik. De online sessions varer 45 min og afholdes via Microsoft Teams.

Eventet henvender sig til brugere af GOM måleudstyr og 3D software, som her har mulighed for at få inspiration, blive opdateret og stille spørgsmål til dagens temaer.

Det er gratis at deltage i TechBreak. Find kommende TechBreaks