Marketing Manager, Birgitte Lærke Andersen

Birgitte Lærke Andersen

Marketing Manager
+45 31 96 89 16
bla@slet-dette.zebicon.com 

Zebicon events

Oplev scannings-teknologien på nært hold

Zebicon afholder jævnligt arrangementer i form af seminarer, brugergruppemøder, studiedage, workshops og konferencer, hvor du kan opleve den nyeste teknologi og få indblik i, hvordan der arbejdes med 3D data. 

Du kan også møde Zebicon på danske industrimesser, hvor vi demonstrerer live-scanning og præsenterer dig for teknologiens muligheder.

Derudover afholder Zebicon kurser i GOM Inspect, hvor du kan komme godt igang med GOM software, mens webinarer fra GOM giver mere viden og praktiske eksempler på anvendelse af teknologien.

Den 4. november 2021

Billund Studiedag TECH er et arrangement, hvor en række af Billund Kommunes førende virksomheder åbner dørene og viser nyeste teknologi og produktionsmetoder frem for dig som studerende. 

Arrangementet er gratis, inklusive forplejning og afholdes i samarbejde med Billund Erhvervsfremme og Billund Kommune. Vær opmærksom på, at egen transport imellem virksomhederne er påkrævet. Læs mere

17.-18. november 2021

Kom med når Zebicon afholder GOM brugergruppemøde for alle GOM brugere i Danmark. Vi byder på to spændende dage med indlæg og workshops, hvor du får dybere indblik i teknologierne, måleprincipperne og mulighederne med GOM software.

Herudover vil der være brugerindlæg, hvor du kan høre, hvordan andre anvender teknologien i deres virksomhed. Læs mere


30. november - 1. december 2021

Digital Tech Summit er en konference, der afholdes i Øksnehallen, som har fokus på morgendagens teknologi. Her gennemgås emner som internet of things, 5G, artificial intelligence, AR og VR. Der vil være mulighed for at  netværke og få teknologisk viden. 

I forbindelse med konferencen vil der være et messeområde, hvor du kan opleve Zebicon på stand 28. Her bliver produktserien HandsOnMetrology præsenteret. Læs mere

Afholdes løbende

Zebicon tilbyder introduktionskurser i den gratis version af inspektionssoftwaren GOM Inspect suite, som er en reduceret udgave af den professionelle softwarepakke.

På kurset lærer du at bruge programmet til import, behandling og inspektion af 3D punktskyer fra målesystemer som lysscannere, laserscannere, CT scannere med mere. Find datoer og læs mere om GOM Inspect Suite introkursus

 

 

Afholdes løbende

Eksperterne fra GOM afholder jævnligt webinarer, hvor du kan lære mere om et specifikt tema eller anvendelse inden for 3D måleteknik.

Her vil du bl.a. lære om brugen af 3D måleudstyr til emneopmåling og kvalitetskontrol, dokumentation, deformationsanalyse, samt trækprøve og spændingsanalyse.  

Webinarerne er gratis, så alt du skal investere, er din tid. Find GOMs kommende webinarer

 

 

Afholdes løbende

TechBreak er korte online sessions, hvor Zebicon dykker ned i forskellige temaer inden for 3D scanning og måleteknik. De online sessions varer 45 min og afholdes via Microsoft Teams.

Eventet henvender sig til brugere af GOM måleudstyr og 3D software, som her har mulighed for at få inspiration, blive opdateret og stille spørgsmål til dagens temaer.

Det er gratis at deltage i TechBreak. Find kommende TechBreaks