Marketing Manager, Birgitte Lærke Andersen

Birgitte Lærke Andersen

Marketing Manager
+45 31 96 89 16
bla@slet-dette.zebicon.com 

Zebicon events

Oplev scannings-teknologien på nært hold

Zebicon afholder jævnligt arrangementer i form af seminarer, brugergruppemøder, studiedage, workshops og konferencer, hvor du kan opleve den nyeste teknologi og få indblik i, hvordan der arbejdes med 3D data. 

Du kan også møde Zebicon på danske industrimesser, hvor vi demonstrerer live-scanning og præsenterer dig for teknologiens muligheder.

Derudover afholder Zebicon kurser i GOM Inspect, hvor du kan komme godt igang med GOM software, mens webinarer fra GOM giver mere viden og praktiske eksempler på anvendelse af teknologien.

Den 8.-10. september 2020

Automatik er en specialiseret messe, hvor 180 udstillere står klar til at fremvise det nyeste inden for industriel automatisering, procesautomatisering, hydraulik og pneumatik, robotteknologi og transmissionsteknologi.

På messen står Zebicon klar på stand B1110 til at tale om mulighederne med 3D scanning og industriel måleteknik, heriblad de automatiserede løsninger fra GOM. Læs mere

 

 

Efteråret 2020

Til konferencen Pladeformning og 3D måleteknik 2020 samles specialister fra metalindustrien og eksperter i optisk måleteknik til en gratis teknologidag.

Med præsentationer og faglige workshops vil Zebicon demonstrere, hvordan materiale, værktøj, emner og processer kan optimeres med hurtig og præcis kvalitetskontrol. Derudover vil der være oplæg fra brugere af GOM måleudstyr, som fortæller om deres erfaringer med teknologien i forhold til bearbejdede metalemner. Læs mere

Efteråret 2020

Hen over efteråret afholder Zebicon en række mikroseminarer, hvor vi byder til demonstration og dybdegående snak om 3D måleteknik.

Seminarerne er gratis og vil have fokus på det tema, som interesserer dig og din virksomhed. Her kan du vælge mellem temaerne: Manuel 3D scanning, Automatiseret 3D scanning, CT scanning, Optisk koordinatmåling (fotogrammetri) og GOM Software.

Hvert seminar afholdes flere gange hen over en periode, hvor vi åbner dørende for en håndfuld deltagere ad gangen. Flere informationer kommer senere.