Marketing Manager, Birgitte Lærke Andersen

Birgitte Lærke Andersen

Marketing Manager
+45 31 96 89 16
bla@slet-dette.zebicon.com 

Zebicon events

Oplev scannings-teknologien på nært hold

Zebicon afholder jævnligt arrangementer i form af seminarer, brugergruppemøder, studiedage, workshops og konferencer, hvor du kan opleve den nyeste teknologi og få indblik i, hvordan der arbejdes med 3D data. 

Du kan også møde Zebicon på danske industrimesser, hvor vi demonstrerer live-scanning og præsenterer dig for teknologiens muligheder.

Derudover afholder Zebicon kurser i GOM Inspect, hvor du kan komme godt igang med GOM software, mens webinarer fra GOM giver mere viden og praktiske eksempler på anvendelse af teknologien.

Den 5.-8. maj 2020

Control er den vigtigste messen inden for industriel måleteknik, hvor over 900 udstillere fra hele verden er samlet på et sted, for at præsentere det nyeste inden for kvalitetssikring.

GOM udstiller i hal 4, hvor Zebicon under messen er til stede for at tage imod de danske besøgende og give en rundvisning på GOMs stand. Her kan du opleve hardware og software nyhederne inden for optisk måleteknik. Læs mere

 

 

Den 11. juni 2020 (udsat til efteråret)

Til konferencen Pladeformning og 3D måleteknik 2020 samles specialister fra metalindustrien og eksperter i optisk måleteknik til en gratis teknologidag.

Med præsentationer og faglige workshops vil Zebicon demonstrere, hvordan materiale, værktøj, emner og processer kan optimeres med hurtig og præcis kvalitetskontrol. Derudover vil der være oplæg fra brugere af GOM måleudstyr, som fortæller om deres erfaringer med teknologien i forhold til bearbejdede metalemner. Læs mere

Den 8.-10. september 2020

Automatik er en specialiseret messe, hvor 180 udstillere står klar til at fremvise det nyeste inden for industriel automatisering, procesautomatisering, hydraulik og pneumatik, robotteknologi og transmissionsteknologi.

På messen står Zebicon klar til at tale om mulighederne med 3D scanning og industriel måleteknik, heriblad de automatiserede løsninger fra GOM.