Hvem er Zebicon

Et allround målehus

Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik og udfører  3D opmåling som serviceydelser.

Zebicon er også dansk distributør af optisk måleudstyr fra det tyske firma GOM, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner, CT scanner eller fotogrammetri-udstyr. 


Læs mere

Cases

Eksempler på måleopgaver, projekter og systemsalg

Her lader vi kunderne tale og giver eksempler på nogle af de mange måleopgaver vi har løst igennem tiden. Vores kunder forklarer fordelene ved samarbejdet med Zebicon og brugen af optisk måleudstyr fra GOM.

Du vil også finde cases om måleudstyr vi har solgt til danske virksomheder, og hvilke overvejelser der stod bag købet.

Formalia

Salgs & Leveringsbetingelser for Zebicon a/s

 

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for alle tjenesteydelser (herefter benævnt YDELSER) mellem Zebicon a/s (SÆLGER) og selskabets kunder (KØBER) med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.

 

Læs mere

Job i Zebicon

Bliv en del af Team-Zebicon

Vi har ingen stillingsopslag for øjeblikket.

Men vi er altid åbne over for dygtige potentielle kolleger. Du er meget velkommen til at kontakte os eller sende en uopfordret ansøgning.

Vi søger af og til praktikanter til marketing og teknisk afdeling, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du er under uddannelse og mangler praktikplads i 3-6 måneder.