Konsulentydelser

Specialprojekter og on-site support

Når du investerer i et GOM målesystem får du en komplet løsning. Alligevel kan der opstå et behov eller ønske om at tilpasse denne løsning, eller få yderligere on-site support.

Zebicon tilbyder at udvikle kundetilpassede funktioner til dit GOM måleudstyr og udføre specialprojekter med fokus på dine emner og problemstillinger. Dette gør vi som konsulentydelser, der faktureres på timebasis, og udføres som korte eller længerevarende projekter.

Vi tilbyder desuden on-site support, hvor vi sammen med dig og dine kollegaer gennemfører måleopgaver for fx at få et nyt udviklingsprojekt skudt korrekt i gang.

Specialprojekter, konsulentydelse
Specialprojekter, Måleadapter

Zebicon fungerer som din servicekonsulent og tilbyder at optimere måleprocesser ud fra specifikke behov og ønsker, så jeres GOM-løsning bliver tilpasset virksomhedens krav og processer.

Vi tilbyder fx konsulentydelser inden for:

• Udarbejdelse af firmaspecifik skabelon til målerapporter
  • Opbygning af måleprogrammer til ATOS ScanBox
  • Programmering af brugerinterface på ATOS ScanBox
  • Udvikling af målefiksturer og -adaptere
  • Procesovervågning og kundetilpasset dokumentation
  • Rådgivning om måleprincipper og -strategi
  • On-site support i opstartsfase eller ved nye projekter

Zebicon tilbyder konsulentydelser til dig, der står uden en gyldig supportaftale, men har brug for hjælp til problemstillinger i forbindelse med GOM hardware og software.

Dermed kan du fortsat få support hos Zebicon, denne vil blot faktureres ud fra et timemæssigt forbrug, og planlægges ind i det daglige opgave- og ordreflow hos Zebicon.

Vi tilbyder også fortsat at opkvalificere dine måletekniske kompetencer ved hjælp af uddannelse, såsom kurser, e-learning og webinarer, der afholdes af henholdsvis GOM og Zebicon.

Specialprojekter, konsulentydelser
Teknisk direktør, Kasper Fedde Krogh

Kasper Fedde Krogh

Direktør, Teknik & produktion
+45 41 96 49 50
kfk@slet-dette.zebicon.com

Kontakt Kasper og hør nærmere

Uddannelse og træning i GOM software og hardware

Uddannelse

Zebicon og GOM tilbyder uddannelse og træning via fysiske kurser, e-learning og webinarer, med indhold målrettet alt fra begyndere til metrologieksperter. Der findes gratis kurser, mens andre skal tilkøbes.

Læs mere

Forum og netværk for GOM brugere

Forum

Diskuter og skab netværk med andre GOM brugere. GOM og Zebicon har hver især skabt et forum, hvor du kan netværke og sparre med andre GOM brugere henholdsvis globalt og lokalt.

Læs mere

Zebicon supportaftale

Zebicon supportaftale

Med Zebicon supportaftale tilbyder vi fjernsupport til problemstillinger i forbindelse med GOM hardware og software via telefon, e-mail og TeamViewer.

Læs mere