GOM Inspect Suite introkursus

Kursus i analyse- og inspektionssoftware fra GOM

Zebicon tilbyder introduktionskurser i den gratis version af inspektionssoftwaren GOM Inspect suite, som er en reduceret udgave af den professionelle softwarepakke.

På kurset lærer du at bruge programmet til import, behandling og inspektion af 3D punktskyer fra målesystemer som lysscannere, laserscannere, CT scannere med mere.

GOM Inspect Suite introkursus er for:

• Dig, der er nysgerrig på brugen af 3D scanning og 3D data til målsætning.
  • Dig, der selv vil håndtere 3D data efter en måleopgave fx til at lave fuld målerapport eller ekstra målsætning på gamle målerapporter.
  • Dig, der har brug for at gennemgå scannede data og måleresultater med kollegaer og underleverandører.
GOM Inspect introkursus, 3D software

Kurset varer fra 9-15 og udbydes både online og hos Zebicon i Billund. Begge kursustyper foregår i små grupper af max fire personer og indeholder løbende praktiske opgaver.

Vi anbefaler at kursister medbringer egen pc, som softwaren kan installeres på. Prisen per deltager er kr. 1.500 ekskl. moms og inkluderer undervisning og kursusmateriale, samt forplejning ved fremmøde.

Ved kurser i Billund byder dagen desuden på rundvisning i Zebicon, med præsentation af forskellige scannertyper, og generel snak om scanning og opsamling af 3D data.

Kursusdatoer i 2021:

Onsdag d. 8. september
Onsdag d. 27. oktober (online)
Onsdag d. 17. november

OBS: Der skal være minimum to tilmeldte før kurset gennemføres.

Er I en gruppe kollegaer, der ønsker introduktion til GOM Inspect Suite, er der mulighed for at arrangere en kursusdag på et andet tidspunkt. Kontakt os og aftal nærmere.

GOM Inspect Suite

GOM Inspect Suite er en software til analyse, målsætning og 3D inspektion af scannede data fra forskellige typer scannere, koordinatmålemaskiner og andet måleudstyr. Læs mere

GOM webinar

GOM afholder jævnligt tekniske webinarer, som omhandler anvendelsen af optisk måleudstyr til forskellige industrielle formål. Webinarerne er gratis at deltage i. Læs mere.

GOM-certificeret træning

Zebicon tilbyder uddannelse og træning i GOM måleudstyr og software. Vi er certificeret til at undervise i brugen af GOM hardware og software, og følger et standardiseret kursusforløb. Læs mere.