GOM webinar

Bliv klogere på applikationer inden for 3D måleteknik

GOM tilbyder webinarer af en times varighed, hvor du kan møde GOMs team af specialister inden for 3D måleteknik. Webinarerne afholdes på jævnlig basis og omhandler anvendelsen af optisk måleudstyr.

Webinarerne er gratis, så alt du skal investere, er din tid. Du får et spændende og teknisk oplæg om, hvordan optisk 3D måleudstyr bruges til forskellige formål og måleopgaver i industrien.

GOM webinar, custimized bikes

Getting Customized Bikes on the Road Safely

Den 8. juli 2021

Eksperterne fra GOM inviterer til webinaret, Getting Customized Bikes on the Road Safely, hvor du tages med til Van Raams produktionsfaciliteter.

Van Raam er en Hollandsk virksomhed, som specialfremstiller cykler til folk med særlige behov. Her vil du lære, hvordan de bruger 3D scanning til optimering af processer inden for kvalitetskontrol.

Tilmeld dig

GOM webinar, sprøjtestøbning

GOM solutions for Plastics Tools

Den 20. juli 2021

GOM UK inviterer til et virtuelt åbent hus, med fokus er på plast i forbindelse med værktøj, støbeforme og fremstilling.

Her vil du lære, hvordan GOMs løsninger kan hjælpe med at tjekke værktøj og fremhæve variationer fra CAD så som sugninger, kast og andre fejl og mangler.


Tilmeld dig