3D software

Analyse og inspektion af 3D data

Hos Zebicon forhandler vi 3D software til behandling af scannede data, til dig der selv ønsker at udføre 3D inspektion og analyse. Ved selv at udføre inspektion, får du mulighed for at arbejde med, analysere og bearbejde de scanninger, du får udført hos Zebicon, og dermed øge din produktviden.

Carl Zeiss GOM Metrology er blandt de førende på markedet inden for high-end 3D måleudstyr og software til analyse og har både gratis og professionelle softwarepakker.

Software til geometrisk inspektion af 3D måledata

GOM Inspect Pro er en software til geometrisk analyse og målsætning. Softwaren er ideel til 3D inspektion og databehandling af 3D punktskyer og CAD data fra forskellige målesystemer herunder, 3D scannere, laserscannere og koordinatmålemaskiner (CMM).

GOM Inspect Pro bruges til produktudvikling, kvalitetskontrol og produktion.

 

Læs mere og download 

Software til inspektion af CT data

GOM Volume Inspect er en software til analyse og visualisering af CT data. Denne software giver dig alle de kendte inspektionsmuligheder herunder, opretning, GPS-målsætning, lineær målsætning og sammenligning med CAD.

Derudover gør GOM Volume Inspect det muligt at udføre trendanalyse af et utal af emner.

Softwaren er et tillægsmodul til GOM Inspect Pro.

 

Læs mere og download

Software til måleteknisk analyse i luftfartindustrien

GOM Blade Inspect Pro er en software udviklet specifikt til luftfartsindustrien og gasturbiner. Softwaren kombinerer generel inspektion med fremstillingsspecifikke funktioner.

GOM Blade Inspect Pro bruges til at evaluere tilstanden af turbinedele, hvad end det er i designfasen, under fremstillingsprocessen, til vedligeholdelse eller i tilfælde af reparation. 

 

Læs mere og download

Software til 3D materialetest og analyse

GOM Correlate Pro er en softwarepakke til Digital Image Correlation (DIC) og bevægelsesanalyse ved test af materialer og komponenter. Softwaren bruges til at bestemme materialekarakteristika og til at verificere numerisk simulering.

Denne form for analyse anvendes blandt andet til forskning, produktudvikling og udmattelsestest. 

 

Læs mere og download

Fra 3D scan til CAD model

ZEISS Reverse Engineering er en software, som gør reverse engineering-processen nemmere. Denne software gør det muligt at skabe CAD-modeller baseret på scannede 3D data.

Med ZEISS Reverse Engineering kan du skabe solide modeller på både geometriske emner og organiske overflader, som kan eksporteres til standard CAD-formater. 

 

Læs mere

Software til reverse engineering

Geomagic Design X er en professionel reverse engineering software, som er udviklet til at konvertere 3D scannede data til højkvalitets featurebaserede CAD modeller.

Du kan skabe CAD modeller på en brøkdel af tiden ved at 3D scanne prototyper, eksisterende emner, værktøjer og relaterede komponenter. Med softwaren er det muligt at generere modeller, der fx skal passe perfekt til en kropsdel eller integreres med eksisterende produkter.

 

Læs mere

Katja Ramsing

Salgschef
+45 41 96 49 56
kr@slet-dette.zebicon.com 

 

Kontakt Katja og hør nærmere