Birgitte Lærke Andersen

Marketing Manager
+45 31 96 89 16
bla@slet-dette.zebicon.com 

Zebicon events

Oplev scannings-teknologien på nært hold

Zebicon afholder jævnligt arrangementer i form af seminarer, brugergruppemøder, studiedage, workshops og konferencer, hvor du kan opleve den nyeste teknologi og få indblik i, hvordan der arbejdes med 3D data. 

Du kan også møde Zebicon på danske industrimesser, hvor vi demonstrerer live-scanning og præsenterer dig for teknologiens muligheder.

Derudover afholder Zebicon kurser i ZEISS INSPECT Optical 3D, hvor du kan komme godt igang med software, mens webinarer fra Carl Zeiss GOM Metrology giver mere viden og praktiske eksempler på anvendelse af teknologien.

Den 22. marts kl. 10:00-10:45

TechBreak er korte online sessions, hvor Zebicon dykker ned i forskellige temaer inden for 3D scanning og måleteknik. De online sessions varer 45 min og afholdes via Microsoft Teams.

Eventet henvender sig til brugere af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr og 3D software, som her har mulighed for at få inspiration, blive opdateret og stille spørgsmål til dagens temaer. Det er gratis at deltage i TechBreak. 
Find kommende TechBreaks
 

Den 11. april 2024

Tech Tour er en anderledes teknologimesse, hvor fire high-tech virksomheder fra Billund holder åbent hus på samme dag. På dagen kan du opleve det nyeste inden for udvikling, fremstilling og kvalitetskontrol.

Tech Tour er for erhvervsfolk, som er interesserede i at få et kig bag facaden på fire spændende virksomheder og vil opleve nyheder, højteknologi og avancerede processer i et dynamisk samarbejde. Læs mere
 

Den 14.-15. maj 2024

Kom med når Zebicon afholder #HandsOnMetrology Tour på Moesgaard Museum i Højbjerg. Her giver vi introduktion til 3D scanning og teknologiens muligheder via. to konferencer med hvert sit fokus.

Lær hvordan 3D scanning bruges i forbindelse med design, kunst og kulturarv eller konstruktion, kvalitetskontrol og dokumentation.
 

Den 15. - 19 april 2024

Dyk ned i temadage dedikeret til specifikke brancher.
Deltag i keynotesessioner om populære emner med førende brancheeksperter.
Deltag i interaktive break-out-sessioner med dybe dyk i specielle applikationer.
Engager dig med eksperter i Q&A-sessioner, og stil dine spørgsmål

Læs mere om det her.

Afholdes løbende

Eksperterne fra Carl Zeiss GOM Metrology afholder jævnligt webinarer, hvor du kan lære mere om et specifikt tema eller anvendelse inden for 3D måleteknik.

Her vil du bl.a. lære om brugen af 3D måleudstyr til emneopmåling og kvalitetskontrol, dokumentation, deformationsanalyse, samt trækprøve og spændingsanalyse.  

Webinarerne er gratis, så alt du skal investere, er din tid. Find kommende webinarer