Hvem er Zebicon

En allround målevirksomhed og distributør af måleudstyr

Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik og udfører  3D opmåling som serviceydelser.

Med state-of-the-art udstyr og stor know-how både teknisk og fagligt, kan vi hjælpe dig med både simple og komplekse målinger.

Zebicon er også dansk distributør af optisk måleudstyr fra det tyske firma Carl Zeiss GOM Metrology, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner, CT scanner eller fotogrammetri-udstyr. 

Derudover er Zebicon forhandler af fiksturløsninger fra Witte, samt andet tilbehør til måleprocessen.

Vi elsker at måle
Hos Zebicon vil du møde en medarbejderstab, som er eksperter i 3D scanning og måleteknik. Vi er stolte af det, vi laver, og i al ydmyghed så er vi de førende i Danmark inden for dette felt.

Vi går den ekstra µ x 109
Og hvad betyder det så, tænker du måske? Helt konkret, så går vi ikke før tingene virker. Vi sætter en ære i, at vores løsninger og produkter kommer godt fra start, og at du kommer helt i mål.

Vi er altid på jagt efter ny viden
Det ligger i vores natur - vi kan ikke lade være! Vi er nysgerrige og går forrest med den nyeste teknologi. Vi tænker anderledes, og gør hvad vi kan, for at få kendskabet til 3D scanning endnu større i Danmark.

Familiært og professionelt – kan det gå hånd i hånd?
Ja, det mener vi, og vi gør det hver dag. Vi snakker sammen over frokostbordet, og der er altid plads til en kunde, leverandør eller ven af huset.

Zebicon blev grundlagt i 2003 af Kasper Fedde Krogh og Jeppe Hebsgaard Laursen. De to arbejdede sammen hos LEGO Group, hvor de var ansvarlige for implementering af 3D scanning.

Begejstringen for teknologien og dens muligheder, gav de to kollegaer et ønske om at introducere og udbrede brugen af 3D scanning.

Derfor besluttede de sig for at investere i en 3D scanner og blev pionerer inden for 3D scanning ved at tilbyde serviceydelser i Danmark.

Det første år arbejdede virksomheden primært med opgaver inden for reverse engineering. Senere blev 3D scanning mere udbredt til verificering og kvalitetskontrol af emner.

De følgende år blev Zebicons ydelser anerkendt i vindindustrien og hos de danske universiteter. Virksomheden blev samtidig leverandør af måleudstyr og begyndte at tage opgaver ind fra udlandet, at give gæsteforelæsninger og levere komplette automatiserede løsninger.

I dag er 3D scanning en etableret teknologi til kvalitetssikring, som bruges i mange industrier. Zebicon fungerer nu også som konsulentvirksomhed, samt yder support og uddanner inden for 3D metrologiområdet.

Jeppe Hebsgaard Laursen

CEO
+45 41 96 49 55
jhl@slet-dette.zebicon.com 

Kasper Fedde Krogh

CTO
+45 41 96 49 50
kfk@slet-dette.zebicon.com 


Vision: Vi vil forme fremtiden inden for avanceret 3D-metrologi og skabe en ny standard for kvalitet.


Mission: Vi er begejstrede for vores teknologi og løber forrest for at gøre den tilgængelig. 

Vi leverer metrologiløsninger og deler viden, så vores kunder bliver de dygtigste på deres felt.

For Zebicon er det afgørende, at vi leverer høj og ensartet kvalitet. Derfor har vi etableret et kvalitetledelsessystem, der er certificeret efter ISO 9001:2015.

Systemet er en integreret del af organisationen og arbejdsprocesserne, så vi holder fokus på dokumentation og kvalitet lige fra salg og ordremodtagelse, til opmåling og rapportering.

Zebicons kvalitetsledelsessystem sikrer at vi: 

  • Definerer og overholder kvalitetsmål
  • Overvåger systemets effektivitet og laver løbende forbedringer
  • Har fokus på og forbedrer kundetilfredsheden
  • Bruger kvalitetsbevidste og stabile underleverandører 
     

Download ISO certifikat (0114943)