Hvem er Zebicon

Et allround målehus og distributør af måleudstyr

Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik og udfører  3D opmåling som serviceydelser.

Med state-of-the-art udstyr og stor know-how både teknisk og fagligt, kan vi hjælpe dig med både simple og komplekse målinger.

Zebicon er også dansk distributør af optisk måleudstyr fra det tyske firma Carl Zeiss GOM Metrology, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner, CT scanner eller fotogrammetri-udstyr. 

Derudover er Zebicon forhandler af fiksturløsninger fra Witte, samt andet tilbehør til måleprocessen.

Ekstern måleafdeling
Brug Zebicon som ekstern måleafdeling. Der er ingen faste omkostninger og vi anvender den seneste teknologi og know-how til at løse din måleopgave.

Uvildig samarbejdspartner
Brug Zebicon som support/uvildig samarbejdspartner ved spidsbelastning samt specielle og komplekse måletekniske problemstillinger.

Leverandør af måleudstyr
Brug Zebicon som leverandør af måleudstyr ved ønske om egen måleafdeling, hvor antallet af opgaver kan retfærdiggøre investeringen.

Zebicon blev grundlagt i 2003 af Kasper Fedde Krogh og Jeppe Hebsgaard Laursen. De to arbejdede sammen hos LEGO Group, hvor de var ansvarlige for implementering af 3D scanning.

Begejstringen for teknologien og dens muligheder, gav de to kollegaer et ønske om at introducere og udbrede brugen af 3D scanning.

Derfor besluttede de sig for at investere i en 3D scanner og blev pionerer inden for 3D scanning ved at tilbyde serviceydelser i Danmark.

Det første år arbejdede virksomheden primært med opgaver inden for reverse engineering. Senere blev 3D scanning mere udbredt til verificering og kvalitetskontrol af emner.

De følgende år blev Zebicons ydelser anerkendt i vindindustrien og hos de danske universiteter. Virksomheden blev samtidig leverandør af måleudstyr og begyndte at tage opgaver ind fra udlandet, at give gæsteforelæsninger og levere komplette automatiserede løsninger.

I dag er 3D scanning en etableret teknologi til kvalitetssikring, som bruges i mange industrier. Zebicon fungerer nu også som konsulentvirksomhed, samt yder support og uddanner inden for 3D metrologiområdet.

Jeppe Hebsgaard Laursen

Direktør, Salg & marketing
+45 41 96 49 55
jhl@slet-dette.zebicon.com 

Kasper Fedde Krogh

Direktør, Teknik & produktion
+45 41 96 49 50
kfk@slet-dette.zebicon.com 


Vision: Zebicon skal være Danmarks stærkeste brand indenfor 3D måling. 

 

Mission: Ved højteknologiske 3D målinger, analyser og viden, nedbringer vi omkostninger og risici på emner og produktioner med høj værdi.  

For Zebicon er det afgørende, at vi leverer høj og ensartet kvalitet. Derfor har vi etableret et kvalitetledelsessystem, der er certificeret efter ISO 9001:2015.

Systemet er en integreret del af organisationen og arbejdsprocesserne, så vi holder fokus på dokumentation og kvalitet lige fra salg og ordremodtagelse, til opmåling og rapportering.

Zebicons kvalitetsledelsessystem sikrer at vi: 

  • Definerer og overholder kvalitetsmål
  • Overvåger systemets effektivitet og laver løbende forbedringer
  • Har fokus på og forbedrer kundetilfredsheden
  • Bruger kvalitetsbevidste og stabile underleverandører 

Download ISO certifikat (0114943)