Alufix Classic

Modulopbygget målefikstursystem

Witte Alufix er et patenteret målefikstursystem, som har eksisteret på markedet i mere end 25 år. Systemet anvendes af produktionsvirksomheder over hele verden, som har brug for præcis og pålidelig fiksering.

Målefiksturløsningen består af en række standardkomponenter, der kan samles på adskillige måder. Systemet er baseret på basiselementer som kuber, stænger og plader, der sammenkobles, justeres og fastspændes til den ønskede form.

Et basissæt giver således uanede muligheder for at opbygge det ønskede målefikstur. Når målefiksturet ikke længere skal bruges, skilles komponenterne ad, og kan samles i et nyt setup.

Witte komponenter er produceret med stor nøjagtighed og af aluminium i høj kvalitet. Det resulterer i høj præcision på elementernes dimensioner og flader, og sikrer ensartet placering af emner hver gang.

Alufix fra Witte er ekstremt fleksibelt på grund af elementernes mange kombinationsmuligheder. Samtidig er det enkelt og hurtigt at samle, så måleteknikeren selv kan designe sit målefikstur og komme videre i processen med det samme.

Målefiksturerne kan anvendes til opmåling af emner i forskellige materialer, størrelse, vægt og stabilitet, hvilket betyder at Alufix kan løse de fleste opgaver. 

Målefiksturets robuste design betyder, at udover at blive anvendt til opmålingsprocesser, er Witte Alufix også velegnet til montage og opretning, lime- og svejseprocesser, fræsning og laserbearbejdning.

 

Alufix Classic

 

Materiale

EN AW 7075

Strækbart aluminium

Trækstyrke

Min. 480 N/mm²

 

Hårdhed

Min. 130 HB

 

Trækgrænse

Min. 390 N/mm²

 

Elasticitetsmodul

72.000 N/m²

 

Farve

Neutral, sort

 

Profilstørrelser

16x16, 32x32

Hulstørrelse Ø8

 

25x25, 50x50, 75x75

Hulstørrelse Ø12,5

 

40x40, 80x80, 120x120

Hulstørrelse Ø20

 

50x50, 100x100, 150x150

Hulstørrelse Ø25

FixBase

FixBase er målefiksturplader, hvorpå fiksturer monteres. Pladerne bruges til transport af målefiksturer og emner, og effektiviserer måleprocessen.

Fixinspect

Fixinspect er tilbehør til taktil og optisk måling. Serien indeholder adaptere, rammer og særlige targets.