Zebicon er din lokale Carl Zeiss GOM Metrology support og serviceekspert

Zebicon tilbyder forskellige former for support. Her på siden finder du alt, hvad der understøtter brugen af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr og 3D software.

Har du brug for hotline eller direkte support, kan du kontakte Zebicon via e-mail support@slet-dette.zebicon.com eller ved at ringe på tlf. 7650 9152 inden for normale åbningstider.

Teknisk support og løbende softwareopdateringer

Med en gyldig Software Maintenance Agreement får du adgang til teknisk support til problemstillinger i forbindelse med Carl Zeiss GOM Metrology hardware og software. Her tilbyder vi fjernsupport via telefon, e-mail og TeamViewer inden for Zebicons normale arbejdstid.

Zebicon supportaftale indeholder desuden Software Maintenance Agreement, attraktive priser ved opgradering til nyt Carl Zeiss GOM Metrology udstyr, rabat på uddannelse og træning, samt gratis deltagelse i netværksmøder for den danske GOM brugergruppe.

Læs mere

Specialprojekter og on-site support

Når du investerer i et Carl Zeiss GOM Metrology målesystem får du en komplet løsning. Alligevel kan der opstå et behov eller ønske om at tilpasse denne løsning, eller få yderligere on-site support.

Zebicon tilbyder at udvikle kundetilpassede funktioner til dit Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr og udføre specialprojekter som fx kundespecifikke softwaretilpasninger, udvikling af måleadaptere og -fiksturer, særlig dokumentation eller procesovervågning. 

 

Læs mere

Kvalitetssikring af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr med Verification Service

Zebicon tilbyder Verification Service, som er en recertificering af dit GOM måleudstyr. Verification Service er en uvildig dokumentation for, at dit måleudstyr lever op til de specificerede krav og tolerancer.

Ved recertificering modtager du et certifikat, som dokumenterer præcisionen og sporbarheden på dit målesystem.

Har din virksomhed øget krav til dokumentation, sporbarhed og kontrol, tilbyder vi også Extended Verification Service. 

Læs mere

Maintenance Service og Repair Service af 3D måleudstyr

Zebicon er certificeret til at udføre service og vedligeholdelse af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr. Vi er din lokale Carl Zeiss GOM Metrology serviceekspert, som kommer on-site, når du har behov for at få lavet Maintenance eller Repair Service på dit måleudstyr.

Maintenance Service er et omfattende serviceeftersyn af dit Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr, som vi anbefaler udføres årligt, mens Repair Service er ad-hoc reparation i tilfælde af nedbrud.
 

Læs mere

Fleksibel serviceløsning med Protect og Protect Plus

Har din virksomhed behov for ekstra hurtig responstid på support og reparation, er det muligt at tegne en udvidet serviceaftale. Med Protect og Protect Plus får du en etårig vedligeholdelseskontrakt, som sikrer, at dit måleudstyr hurtigt kommer op at køre igen i tilfælde af nedbrud.

Derudover tilbyder Zebicon Hardware Coverage, hvis du har brug for en forsikring, der dækker skader eller nedbrud, som ikke er forårsaget af brugeren eller forkert anvendelse.

Læs mere

Hold dig opdateret inden for 3D måleteknik

Zebicon og Carl Zeiss GOM Metrology afholder forskellige former for uddannelse, så brugere af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr og software kan øge deres viden inden for 3D scanning og måleteknik.

Ved køb af måleudstyr og software tilbyder vi Carl Zeiss GOM Metrology-certificeret undervisning og træning i Billund eller on-site. Du har også mulighed for at deltage i introduktionskurser i inspektionssoftwaren ZEISS INSPECT Optical 3D eller finde online kurser og webinarer. 

 

Læs mere

Diskuter og skab netværk med andre brugere af Carl Zeiss GOM Metrology

Carl Zeiss GOM Metrology og Zebicon har hver især skabt et forum, hvor du kan netværke og sparre med andre brugere af Carl Zeiss GOM Metrology, henholdsvis globalt og lokalt.

Når du køber måleudstyr og 3D software hos Zebicon, bliver du automatisk en del af den danske brugergruppe.

Du får samtidigt adgang til ZEISS Quality Digital services, hvor du finder vigtigt indhold og har mulighed for at downloade de professionelle softwarepakker.

 

Læs mere