ATOS ScanBox serie 6

Åbent automatiseret 3D målesystem

ATOS ScanBox 6130 er et fuldautomatisk 3D målesystem fra Carl Zeiss GOM Metrology, baseret på 3D scanning og robotteknologi. Systemet kombinerer den nyeste teknologi med automatisering og høj sikkerhed.

Denne automatiserede scannerløsning har et centralt placeret rotationsbord og en robot med længere rækkevidde end de lukkede systemer, hvilket gør det nemt at opmåle selv store og komplekse emner.

Systemet er designet uden døre for at lette af- og pålæsning, og en lyssensor sikrer, at robotten stopper, hvis indgangen passeres.

ATOS ScanBox 6130

Med et fuldautomatisk målesystem, optimeres din emneopmåling og kvalitetskontrol. Når først scanningsprocessen er programmeret, udføres 3D scanning uden indblanding af operatører. På den måde, opnås et forøget output på kortere tid.

Kalibreringensprocessen er automatiseret og indbygget i systemet. Dette letter arbejdsgangen for operatører og sikrer korrekt opsætning og dermed korrekt og præcis opmåling.

ATOS ScanBox 6130 er en ideel løsning til emneopmåling og løbende kvalitetskontrol i produktionen. Herudover hjælper løsningen under produktudvikling og test af større værktøjer. Vrid, sugninger eller forflytninger bliver nemme og overskuelige at se og analysere. 

Med 3D scanning opnås komplet overfladedokumentation, hvilket gør det muligt at analysere og kvalitetstjekke emner. Det er fx muligt at visualisere afvigelser, radier og 2D snit. 

Når opmålingen foregår i løbende produktion, lagres alle data og kan bruges i spc software og til trendanalyse.

  ATOS ScanBox 6130  
Dimensioner 4250 x 4250 x 2700 mm  
Strømforsyning 200-500 V (3 faser, 16 A)  
Maks. emnestørrelse Ø3000 mm  
Maks. emnevægt Op til 2000 kg  
Automatiserede akser 7  
Indgang Lyssensor  
Dørvidde 3100 mm  
Fastmontering til gulv Ja  
Lastemetode Manuelt, kran, truck  
Sensor kompatibilitet ATOS Capsule, ATOS 5  

ATOS 5

ATOS 5 er en high-end 3D scanner med kraftig LED lyskilde, der sikrer data i høj præcision til en række forskellige anvendelser. Fås i både manuelt og automatiseret setup.

ATOS Plus

ATOS Plus er tilbehør til ATOS scannere og er en kombination af 3D scanning og fotogrammetri. Med ATOS Plus opnås en fuldstændig automatiseret emneopmåling.