Fixinspect

Tilbehør til emneopmåling

Fixinspect er Wittes serie af tilbehør, som kan forenkle og effektivisere opmålingsprocessen.

Tilbehøret består af forskellige adaptere, som kan bruges både til taktil og optisk måling. Adapterne er brugervenlige at arbejde med, og placeres direkte på emnet, hvor der ønskes måledata.

Fixinspect adaptere kan anvendes til forskellige formål, afhængig af hvilken emnefeature, som skal måles. Fx er det let at dokumentere emnedetaljer som hulpositioner, hjørner, kanter og gevind ved brug af Fixinspect.

Som Wittes øvrige produkter, er Fixinspect-komponenterne produceret med stor nøjagtig. Det betyder, at der er høj præcision på de enkelte adaptere, og at måleresultatet kan refereres tilbage til emnedetaljen, som adapteren er placeret i eller på.

Fixinspect er konstrueret med magneter og stifter til at holde adapterne på plads, hvilket giver præcis positionering hver gang. Det resulterer i hurtig forberedelse af emner til opmåling og sikrer en høj repeterbarhed.

  Fixinspect Anvendelse
Varianter PG Fotogrammetri
  HK Taktilmåling
  TA Referencemærker til fiksturhuller
  LT Laser trackermåling

Alufix Classic

Alufix er hjørnestenen i Wittes målefiksturprogram. Det er et modulopbygget fikstursystem, som bruges til opmålings- og bearbejdningsprocesser.

FixBase

FixBase er målefiksturplader, hvorpå fiksturer monteres. Pladerne bruges til transport af målefiksturer og emner, og effektiviserer måleprocessen.