Job i Zebicon

Bliv en del af Team-Zebicon

Vi er åbne for praktikanter til vores tekniske afdeling, så du er velkommen til at kontakte Jeppe Laursen, hvis du er ved at uddanne dig til fx produktionsteknolog eller maskiningeniør og mangler en praktikplads.

Jeppe H. Laursen

Adm. direktør, Salg & marketing
+45 41 96 49 55
jhl@zebicon.com 

 

Kontakt Jeppe og hør nærmere   


Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og måleteknik. Vi tilbyder emneopmåling og kvalitetskontrol for produktionsvirksomheder i hele Danmark inden for forskellige industrier, og rejser også udenlands i forbindelse med opmåling til fx vindmølleindustrien. Derudover er vi Dansk distributør af måleudstyr fra Carl Zeiss GOM Metrology, som er førende inden for high-end udstyr og automatiserede løsninger.

I et praktikforløb hos os vil du lære at 3D scanne og indgå i den daglige drift med at udføre serviceopgaver for vores kunder. Derudover vil du selv være med til at definere et projekt, som vil være gennemgående for dit praktikforløb.

Et projekt kunne fx være at undersøge potentialet for anvendelse af vores nye Matterport 3D scanner, som bruges til opmåling af rum og bygninger. Herunder indgår mulighederne for brug af VR-universet.

Hvis du har interesse for programmering, kan vi også finde flere projekter i forbindelse med vores automatiserede ScanBox-løsninger.

Derudover kunne et projekt være at definere, hvordan et demoforløb af vores HandsOnMetrology produkter skal foregå og at udarbejde demomaterialet, som skal bruges i denne salgsproces.
 

Hvad forventer vi af dig?
Du har teknisk flair og elsker at nørde i tekniske problemstillinger. Vi forestiller os at du er nysgerrig, har sans for detaljen og kan arbejde selvstændigt.

Du er under uddannelse til fx ingeniør, produktionsteknolog eller lignende og skal i praktik i en længere periode.
 

Hvad tilbyder vi dig?
Vi tilbyder dig et højt fagligt niveau, selvstændige og meget afvekslende arbejdsopgaver, udfordringer med praktisk problemløsning, en højteknologisk værktøjskasse, samt et stærkt fællesskab, i en lille virksomhed med godt sammenhold og højt il loftet.

Lyder det som noget for dig, må du meget gerne sende din ansøgning til jhl@slet-dette.zebicon.com

Vi glæder os til at høre fra dig.