Service og vedligeholdelse

Maintenance Service og Repair Service af 3D måleudstyr

Zebicon er certificeret til at udføre service og vedligeholdelse af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr.

Det betyder, at vi er din lokale Carl Zeiss GOM Metrology serviceekspert, som kommer ud, når du har behov for at få lavet Maintenance Service eller Repair Service på dit måleudstyr.

Service og vedligeholdelse planlægges og koordineres ad-hoc og udføres på tilbud, baseret på din systemkonfiguration.

Løbende service og vedligeholdelse af dit måleudstyr

Maintenance Service er et omfattende serviceeftersyn af dit Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr, som vi anbefaler udføres årligt.

Vi tilbyder Maintenance Service på:

  • ATOS Sensor inkl. PC
  • ATOS ScanBox
  • ATOS Plus 

Her efterser vores Carl Zeiss GOM Metrology serviceekspert hele systemet, renser filtre og gennemgår en lang række funktioner. Derudover tjekkes alle komponenter proaktivt, for at undgå skader og slitage, før det bliver udslagsgivende for brugen af måleudstyret.

For at øge driftssikkerheden udskiftes samtidigt komponenter, der typisk er udsat for slitage.

Ad-hoc reparation af dit måleudstyr

Oplever du nedbrud på dit Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr, som ikke kan løses over telefonen, tilbyder vi on-site Repair Service.

Repair Service gennemføres af vores Carl Zeiss GOM Metrology serviceekspert, som fejlsøger, reparerer eller udskifter eventuelle defekte komponenter, som er årsag til problemet.

Med Zebicon som din lokale Carl Zeiss GOM Metrology serviceekspert, har du direkte kontakt med personer, som allerede kender dig og de specifikke forhold i din virksomhed.

Repair Service faktureres efter timeforbrug. Prisen for de udskiftede reservedele tillægges.

Anne-Marie Vistesen

Salgssupporter
+45 31 96 89 19
amv@zebicon.com 

 

Kontakt Anne-Marie og hør nærmere

Udvidet serviceaftale

Udvidet serviceaftale

Med Protect og Protect Plus får du en treåreig vedligeholdelseskontrakt af dit Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr, som sikrer, at dit måleudstyr hurtigt kommer op at køre igen i tilfælde af nedbrud.
 

Læs mere

Zebicon supportaftale

Zebicon supportaftale

Med Zebicon supportaftale tilbyder vi fjernsupport til problemstillinger i forbindelse med Carl Zeiss GOM Metrology hardware og software via telefon, e-mail og TeamViewer. 

 

Læs mere

måletekniske konsulentydelser

Specialprojekter

Zebicon tilbyder at udføre specialprojekter såsom kundespecifikke softwaretilpasninger, udvikling af måleadaptere og -fiksturer, særlig dokumentation, procesovervågning og måleteknisk rådgivning.

Læs mere