Tilbehør

Andet udstyr og forbrugsvarer til måleprocessen

Zebicon forhandler tilbehør til 3D scanning heriblandt tilbehør til ATOS systemer, referencemærker, spray, målefiksturer fra Witte, samt ultralydsrensere fra Anmasi.

Tilbehør til 3D scannere

Carl Zeiss GOM Metrology har udviklet forskelligt tilbehør til ATOS scanner-serien, der alt sammen effektiviserer og forbedrer opmålingsprocessen. Det gælder både manuelle processer såvel som automatiserede.

 

Læs mere

Tilbehør til optisk og taktil opmåling

Zebicon er dansk distributør af fiksturløsninger fra Witte, som bruges til opmåling af emner med taktilt eller optisk måleudstyr. 

Wittes produktserier består af standardkomponenter, der kan samles og kombineres på adskillige måder.

 

Læs mere

Mærker til opmåling med 3D scanning

Referencemærker bruges i sammenhæng med 3D scanning for at sikre høj præcision i opmålingen. Mærkerne klæber på bagsiden og fordeles på emnet før scanning.

Læs mere

Til eleminering af overfladestøj ved 3D scanning

Spray bruges i forbindelse med 3D scanning for at sikre høj præcision i målingen. Ved at spraye et tyndt lag titaniumdioxid på emnets overflade elimineres støj fra reflektioner og genskin, som kan forringe kvaliteten af opmålingen. 

 

Læs mere

Til påføring af titaniumdioxid

En airbrush bruges til at påføre et tyndt lag titaniumdioxid på emnets overflade før scanning. Det anbefales at bruge en high performance airbrush til små eller meget detaljerede emner.

 

Læs mere

Effektiv og skånsom rensning af emner

Zebicon er forhandler af ultralydsrensere fra Anmasi, som er specialister inden for vask og renseteknologi til industrien. 

Ultralydsrensning er en effektiv og skånsom rensningsmetode, som fjerner snavs, bakterier og olie m.m.

 

Læs mere