Åbne kurser

Kurser i analyse- og inspektionssoftware

Zebicon tilbyder åbne kurser i Carl Zeiss GOM Metrology Software, hvor du kan komme godt i gang med inspektion og analyse af scannede data. 

De åbne kurser er for dig, der mangler grundlæggende uddannelse og træning i at bruge GOM Inspect Pro, eller blot har brug for et introduktionskursus i den gratis verison af softwaren.

Zebicon tilbyder Carl Zeiss GOM Metrology-certificerede kurser i forbindelse med installation af målesystemer eller software hos en virksomhed, og med de åbne kurser tilbyder vi den samme træning på tværs af virksomheder. 

Den GOM-certificerede uddannelse guider dig igennem alle stadier i arbejdet med GOM Inspect Pro - lige fra at åbne softwaren for første gang, til rapportering og eksport af dine resultater.

På uddannelsen lærer du ikke kun de fundamentale værktøjer i GOM 3D metrologisoftware, men vi forklarer dig også de underliggende koncepter og workflow, så du bliver tryg ved at takle dine egne inspektionsopgaver.

Læs mere og tilmeld dig

Introduktionskurset giver dig en grundig gennemgang af mulighederne i den gratis inspektionssoftware GOM Inspect, som er en reduceret udgave af den professionelle softwarepakke.

På kurset lærer du at bruge programmet til import, behandling og inspektion af 3D punktskyer fra målesystemer som lysscannere, laserscannere, CT scannere med mere.Læs mere og tilmeld dig