Åbne kurser

Kurser i 3D software og hardware

Zebicon tilbyder åbne kurser i software og hardware fra Carl Zeiss GOM Metrology, hvor du kan komme godt i gang med inspektion og analyse af scannede data, eller at skabe automatiseringsprojekter fra bunden.

De åbne kurser er for dig, der mangler grundlæggende uddannelse og træning i hardware og software fra Carl ZEISS GOM Metrology eller blot har brug for et introduktionskursus i den gratis version af softwaren.

Zebicon tilbyder certificerede kurser i forbindelse med installation af målesystemer eller software hos en virksomhed, og med de åbne kurser tilbyder vi den samme træning på tværs af virksomheder.

Den certificerede uddannelse guider dig igennem alle stadier i arbejdet med ZEISS Inspect Optical 3D - lige fra at åbne softwaren for første gang, til rapportering og eksport af dine resultater.

På uddannelsen lærer du ikke kun de fundamentale værktøjer i ZEISS 3D metrologisoftware, men vi forklarer dig også de underliggende koncepter og workflow, så du bliver tryg ved at takle dine egne inspektionsopgaver.

Læs mere og tilmeld dig

Den certificerede uddannelse guider dig igennem planlægning og udførsel af fuldautomatiske målinger ved hjælp af et virtuelt målerum (VMR).

På kursus lærer du hele processen med at skabe et automatiseringsprojekt fra bunden, til at afvikle det og opnå den færdige punktsky. Igennem praktiske øvelser ved maskinen og offline, bliver du trænet i programmering og brug af ScanBox/ScanCobot.

Læs mere og tilmeld dig

Introduktionskurset giver dig en grundig gennemgang af mulighederne i den gratis inspektionssoftware ZEISS INSPECT Optical 3D.

På kurset lærer du at bruge programmet til import, behandling og inspektion af 3D punktskyer fra målesystemer som lysscannere, laserscannere, CT scannere med mere.

Læs mere og tilmeld dig