Hvem er Zebicon

Et allround målehus

Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik og udfører  3D opmåling som serviceydelser.

Zebicon er også dansk distributør af optisk måleudstyr fra det tyske firma Carl Zeiss GOM Metrology, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner, CT scanner eller fotogrammetri-udstyr. 


Læs mere

Brug Zebicon som ekstern måleafdeling

Med state-of-the-art udstyr og stor know-how både teknisk og fagligt, kan Zebicon hjælpe dig med både simple og komplekse målinger.

Vi tilbyder serviceydelser inden for 3D emneopmåling og kvalitetskontrol, reverse engineering og 3D rekonstruktion, materialeanalyse og inspektion, samt analyse af komponenter.

 

Læs mere

Eksempler på måleopgaver, projekter og installationer

Zebicon samarbejder med mange forskellige kunder og brancher. Vi respekterer vores kunder og deres ønske om fortrolighed. Nedenfor er et udsnit af de virksomheder vi løser 3D måleopgaver for og har solgt måleudstyr til.

Gennem cases lader vi kunderne tale og giver eksempler på nogle af de mange måleopgaver vi har løst igennem tiden. Her forklarer vores kunder fordelene ved brugen af optisk måleudstyr fra Carl Zeiss GOM Metrology og fordele ved samarbejdet med Zebicon. 

Du vil også finde cases om måleudstyr vi har solgt til danske virksomheder, og hvilke overvejelser der stod bag købet.

Salgs & Leveringsbetingelser for Zebicon a/s

 

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for alle tjenesteydelser (herefter benævnt YDELSER) mellem Zebicon a/s (SÆLGER) og selskabets kunder (KØBER) med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.

 

Læs mere

Bliv en del af Team-Zebicon