Hvem er Zebicon

En allround målevirksomhed

Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik og udfører  3D opmåling som serviceydelser.

Zebicon er også dansk distributør af optisk måleudstyr fra det tyske firma Carl Zeiss GOM Metrology, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner, CT scanner eller fotogrammetri-udstyr. 


Lær Zebicon at kende

t3://page?uid=433

Ekstern måleafdeling
Brug Zebicon som ekstern måleafdeling. Der er ingen faste omkostninger og vi anvender den seneste teknologi og know-how til at løse din måleopgave.

t3://page?uid=430

Uvildig samarbejdspartner
Brug Zebicon som support/uvildig samarbejdspartner ved spidsbelastning samt specielle og komplekse måletekniske problemstillinger

t3://page?uid=457

Leverandør af måleudstyr
Brug Zebicon som leverandør af måleudstyr ved ønske om egen måleafdeling, hvor antallet af opgaver kan retfærdiggøre investeringen.

Eksempler på måleopgaver, projekter og installationer

Zebicon samarbejder med mange forskellige kunder og brancher. Vi respekterer vores kunder og deres ønske om fortrolighed. Nedenfor er et udsnit af de virksomheder vi løser 3D måleopgaver for og har solgt måleudstyr til.

Gennem cases lader vi kunderne tale og giver eksempler på nogle af de mange måleopgaver vi har løst igennem tiden. Her forklarer vores kunder fordelene ved brugen af optisk måleudstyr fra Carl Zeiss GOM Metrology og fordele ved samarbejdet med Zebicon. 

Du vil også finde cases om måleudstyr vi har solgt til danske virksomheder, og hvilke overvejelser der stod bag købet.

Salgs & Leveringsbetingelser for Zebicon a/s

 

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for alle tjenesteydelser (herefter benævnt YDELSER) mellem Zebicon a/s (SÆLGER) og selskabets kunder (KØBER) med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.

 

Læs mere

Bliv en del af Team-Zebicon

Vi søger en praktikant til vores metrologiafdeling med start i januar 2024.

Som praktikant hos Zebicon forventer vi, at du er klar til at prøve kræfter med 3D scanning og industriel måleteknik. Du skal være nysgerrig på os og det vi laver, men vi forventer ikke, at du allerede har erfaring med teknologien. Det skal vi nok lære dig.

Er du i gang med en relevant uddannelse som fx produktionsteknolog eller maskiningeniør?

Kan du flydende dansk og engelsk i både skrift og tale?

Kan du arbejde selvstændigt, men er stadig god til at samarbejde med vores 3D specialister i metrologiafdelingen?

Så er Zebicon måske stedet for dig.