Forum

Diskuter og skab netværk med andre brugere af Carl Zeiss GOM Metrology

Carl Zeiss GOM Metrology og Zebicon har hver især skabt et forum, hvor du kan netværke og sparre med andre brugere af Carl Zeiss GOM Metrology henholdsvis globalt og lokalt.

I ZEISS Quality Digital services finder du ZEISS Quality forum, hvor du har mulighed for at diskutere måletekniske emner og udveksle erfaringer med brugere fra hele verden.

Som supplement til ZEISS Quality Digital services og ZEISS Quality forum, har vi hos Zebicon skabt en netværksgruppe af danske brugere, der samles årligt til et netværksmøde. I dette forum har du som bruger endnu bedre mulighed for at diskutere dine måletekniske problemstillinger med eksperter og andre brugere af ZEISS Quality produkter. 

Et måleteknisk netværk for brugere i Danmark

Zebicon brugergruppe er et netværk for alle brugere af ZEISS Quality måleudstyr og 3D software i Danmark.

Som del af brugergruppen modtager du løbende nyheder om hardware- og softwareopdateringer, samt andet der har relevans for dit arbejde med ZEISS Quality måleudstyr.

Derudover får du adgang til vores årlige Zebicon netværksmøde, hvor formålet er, at du som bruger får bedre kendskab til hardware og software, samt mulighed for at netværke med andre danske brugere af Carl Zeiss GOM Metrology.

Deltagelse i Zebicon netværksmøde er gratis for brugere med gyldig supportaftale/GOM Software Coverage.

Din adgang til ZEISS Quality Forum og anden viden fra Carl Zeiss GOM Metrology

myGOM er et gratis område for alle brugere af Carl Zeiss GOM Metrology, hvor du finder vigtigt indhold og har mulighed for at downloade de professionelle softwarepakker.

Ved at oprette et ZEISS ID, kan brugere af Carl Zeiss GOM Metrology oprette en konto og få adgang til:

  • De nyeste versioner af ZEISS INSPECT software
    (kræver gyldig supportaftale)
  • ZEISS Quality forum til erfaringsudveksling
  • Knowledge base med svar på ofte stillede spørgsmål
  • Manualer og tutorials til dit ZEISS Quality produkt
  • Prøvedata til test af funktioner i ZEISS INSPECT software
  • Link til e-learning og seminarer i ZEISS Quality Training center

Gå til myGOM

Anne-Marie Vistesen

Salgssupporter
+45 31 96 89 19
amv@zebicon.com 

 

Kontakt Anne-Marie og hør nærmere

Uddannelse og træning i GOM software og hardware

Uddannelse

Zebicon og Carl Zeiss GOM Metrology tilbyder uddannelse og træning via fysiske kurser, e-learning og webinarer, med indhold målrettet alt fra begyndere til metrologieksperter. Der findes gratis kurser, mens andre skal tilkøbes.
 

Læs mere

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Zebicon er certificeret til at udføre service og vedligeholdelse af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr og kommer ud, når dit måleudstyr har brug for Maintenance Service eller Repair Service.

 

Læs mere

måletekniske konsulentydelser

Specialprojekter

Zebicon tilbyder at udføre specialprojekter såsom kundespecifikke softwaretilpasninger, udvikling af måleadaptere og -fiksturer, særlig dokumentation, procesovervågning og måleteknisk rådgivning.

Læs mere