Forum

Diskuter og skab netværk med andre GOM brugere

GOM og Zebicon har hver især skabt et forum, hvor du kan netværke og sparre med andre GOM brugere henholdsvis globalt og lokalt.

I GOM Service Area finder du GOMs online forum, hvor du har mulighed for at diskutere måletekniske emner og udveksle erfaringer med brugere fra hele verden.

Som supplement til GOM Service Area og det online forum, har vi hos Zebicon skabt en netværksgruppe af danske GOM brugere, der samles årligt til et netværksmøde. I dette forum har du som bruger endnu bedre mulighed for at diskutere dine måletekniske problemstillinger med eksperter og andre brugere. 

Et måleteknisk netværk for brugere i Danmark

GOM brugergruppe er et netværk for alle brugere af GOM måleudstyr og 3D software i Danmark.

Som del af brugergruppen modtager du løbende nyheder om hardware- og softwareopdateringer, samt andet der har relevans for dit arbejde med GOM måleudstyr.

Derudover får du adgang til vores årlige GOM brugergruppemøde, hvor formålet er, at du som bruger får bedre kendskab til hardware og software, samt mulighed for at netværke med andre danske GOM brugere.

Deltagelse i GOM brugergruppemøde er gratis for brugere med gyldig supportaftale/GOM Software Coverage.

Din adgang til GOM Forum og anden viden fra GOM

myGOM er et gratis område for alle GOM brugere, hvor du finder vigtigt indhold og har mulighed for at downloade de professionelle softwarepakker.

Ved at oprette et GOM ID, kan GOM brugere oprette en konto og få adgang til:

  • De nyeste versioner af GOM software
    (kræver gyldig supportaftale)
  • GOM Forum til erfaringsudveksling
  • Knowledge base med svar på ofte stillede spørgsmål
  • Manualer og tutorials til dit GOM produkt
  • Prøvedata til test af funktioner i GOM software
  • Link til e-learning og seminarer i GOM Training Center

Gå til myGOM

Katja Ramsing

Projektleder
+45 41 96 49 56
kr@slet-dette.zebicon.com 

 

Kontakt Katja og hør nærmere

Uddannelse og træning i GOM software og hardware

Uddannelse

Zebicon og Carl Zeiss GOM Metrology tilbyder uddannelse og træning via fysiske kurser, e-learning og webinarer, med indhold målrettet alt fra begyndere til metrologieksperter. Der findes gratis kurser, mens andre skal tilkøbes.
 

Læs mere

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Zebicon er certificeret til at udføre service og vedligeholdelse af Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr og kommer ud, når dit måleudstyr har brug for Maintenance Service eller Repair Service.

 

Læs mere

måletekniske konsulentydelser

Specialprojekter

Zebicon tilbyder at udføre specialprojekter såsom kundespecifikke softwaretilpasninger, udvikling af måleadaptere og -fiksturer, særlig dokumentation, procesovervågning og måleteknisk rådgivning.

Læs mere