ZEISS e-learning

Online kurser og træning i ZEISS Quality Training Center

Med ZEISS e-learning har brugere fra hele verden mulighed for at gennemføre træningskurser i 3D måleteknik når som helst og i eget tempo.

For at sikre en hurtig, holdbar og succesfuld træning, er e-learningskurserne sammensat af videopræsentationer, praktiske opgaver og en afsluttende bedømmelse.

Kurserne er tilgængelige i ZEISS Quality Training Center, hvor hver deltager har en personlig konto. Her kan brugeren finde og håndtere sine gennemførte kurser, præstationer, certifikater og andre træningsmuligheder. 

Alle kan få adgang til e-learning i ZEISS Quality Training Center ved oprettelse af et ZEISS ID.

 

Opret dit ZEISS ID

ZEISS træningskurser følger et standardiseret koncept, som er udviklet i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere fra hele verden. Kurserne er opdelt i fire kategorier, som imødekommer brugernes forskellige vidensniveauer.

  • Opdateringskurser er til brugeren, der har brug for en genopfriskning af ZEISS INSPECT, eller som i forbindelse med en ny softwareversion, skal gøres bekendt med nye features og workflow.
     
  • Basiskurser gennemgår den helt grundlæggende software- og produkttræning, som skal sørge for, at brugeren kommer godt fra start med måleudstyr og 3D software fra Carl Zeiss GOM Metrology.
     
  • Avancerede kurser er for den erfarne bruger, som er klar til at lære mere om avancerede temaer som scripting, inspektion af små lokale overfladefejl eller robogrammetri.
     
  • Ekspertkurser er til måle- og inspektionsspecialisten, som ønsker at gå i dybden med fx branchespecifikke temaer.

ZEISS Quality Training Center giver adgang til e-learning på alle niveauer og indeholder både gratis og betalte kurser.

Certificeret træning

Zebicon tilbyder uddannelse og træning i måleudstyr og 3D software fra Carl Zeiss GOM Metrology. Vi er certificeret til at undervise i brugen af hardware og 3D software, og følger et standardiseret kursusforløb.

Webinar

Zebicon og ZEISS afholder jævnligt tekniske webinarer, som omhandler anvendelsen af optisk måleudstyr til forskellige industrielle formål. Webinarerne er gratis at deltage i.