Webinar

Bliv klogere på applikationer inden for 3D måleteknik

Zebicon og ZEISS tilbyder webinarer af 45 min til 1 times varighed, hvor du kan møde specialister inden for 3D måleteknik. Webinarerne afholdes på jævnligt og omhandler anvendelsen af optisk måleudstyr og 3D software.

Webinarerne er gratis, så alt du skal investere, er din tid. Du får et spændende og teknisk oplæg om, hvordan optisk 3D måleudstyr bruges til forskellige formål og måleopgaver i industrien.

Webinar, 3D scanning i praksis, ATOS Q

3D Scanning i praksis

Den 28. juni 2024 | Kl. 10.00

Zebicon inviterer dig til et grundlæggende webinar om 3D scanning. 

3D scanning er ikke kun for store virksomheder med komplicerede komponenter. Det kræver ikke højtuddannet personale til at betjene scanneren, for at få gode data at arbejde videre med.

3D scanning er for alle, der arbejder produktudvikling, dokumentation og kvalitetskontrol. Det er en teknologi, som kan afsløre afvigelser og fejl på dine produkter eller give dig et forspring i din udviklingsproces. Og ikke mindst kan teknologien dokumentere unikke mastermodeller og kulturarv.

På webinaret vil du få indblik i:

  • Hvordan fungerer 3D scanning i praksis
  • Hvilke størrelser emner kan scannes og hvilke udfordringer kan opstå
  • Hvad kan scannede data bruges til

Er du i tvivl om 3D scanning er noget for dig?

Så kom med når vi inviterer til 45 minutters webinar, hvor vi introducerer dig til teknologien og de data, som kommer ud af en scanning.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål under webinaret.

Webinaret foregår på dansk og afholdes via Microsoft Teams.  
 

Formular Webinar

TILMELDING OG REGISTRERING
Ved tilmelding af Zebicons webinar bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af vores nyhedsbrev.