ATOS Plus

Automatiseret fotogrammetri

ATOS Plus er et integreret fotogrammetrikamera til ATOS scannerne og leveres som tilbehør i et ATOS ScanBox setup.

Med ATOS Plus er det muligt at opnå en fuldstændig automatiseret emneopmåling, hvor fotogrammetri og opsamling af referencepunkter integreres i scannings-og opmålingsprocessen. 

Brugen af ATOS Plus i opmålingsfasen giver høj sikkerhed og stor pålidelighed. En opmåling uden operatør sikrer, at gentagne målinger bliver 100% identiske, da opmålingen altid udføres med samme grundighed og fra samme forprogrammerede positioner.

Ved brug af fiksturer og emneholdere, registrerer ATOS Plus desuden eventuelle ændringer i holdeværktøjet og udløser automatisk en ny fotogrammetrimåling for at sikre pålidelig og ensartet opmåling. 

Det integrerede fotogrammetrikamera fås i 12 og 29 megapixels og med særligt udviklet optik, der sikrer høj billedkvalitet og nøjagtig måling. Med ATOS Plus er det muligt at opnå en fuldstændig automatiseret emneopmåling.

ATOS 5

ATOS 5 er en high-end 3D scanner med kraftig LED lyskilde, der sikrer data i høj præcision til en række forskellige anvendelser. Fås i både manuelt og automatiseret setup.

ATOS 5X

ATOS 5X er en industriel 3D scanner med ekstra kraftig lyskilde baseret på laser. Med ATOS 5X opnås en ekstremt hurtigt scanneproces af store emner. Fås til automatiseret setup.