Referencemærker

Mærker til opmåling med 3D scanning

Referencemærker bruges i sammenhæng med 3D scanning for at sikre høj præcision i opmålingen. Mærkerne klæber på bagsiden og fordeles på emnet før scanning.

I scanneprocessen opfanges og nummereres referencemærkerne, og sikrer dermed at softwaren sammenkobler og placerer de forskellige scan af emnet korrekt.

Zebicon tilbyder referencemærker med forskellig klæbeevne og reflektion, som bruges til forskellige formål afhængig af udstyr og arbejdsproces.

Referencemærker - Low

Referencemærker med lav klæbeevne, er meget lette at fjerne efter opmåling. Fås i Ø1,5-8,0 mm og er velegnet til skrøbelige emner. Læs mere.

Referencemærker - Medium

Referencemærker med normal klæbeevne, sidder godt fast på emnet. Fås i Ø0,4-8,0 mm og er velegnet til emner uden specielle behov. Læs mere.

Referencemærker - High

Referencemærker med høj klæbeevne, kan holde til temperaturer op til 120°C. Fås i Ø0,4-8,0 mm og er velegnet til emner med komplicerede overflader. Læs mere.

Referencemærker - Easy-removable

Referencemærkerne easy-removable har samme klæbeevne som medium. Fås i Ø12,0-18,0 mm og er velegnet til emner uden specielle behov. Læs mere.

Referencemærker - Retro-reflective

Referencemærker med reflekterende punkter, som bruges i forbindelse med systemer, hvor dette er nødvendigt. Fås i Ø3,0-6,0 mm og anvendes fx til opmåling med T-SCAN hawk. Læs mere.