3D software

Analyse og inspektion af 3D data

Hos Zebicon forhandler vi 3D software til behandling af scannede data, til dig der selv ønsker at udføre 3D inspektion og analyse. Ved selv at udføre inspektion, får du mulighed for at arbejde med, analysere og bearbejde de scanninger, du får udført hos Zebicon, og dermed øge din produktviden.

GOM er blandt de førende på markedet inden for high-end 3D målesystemer og software til analyse og har både gratis og professionelle softwarepakker.

Derudover er Zebicon distributør af software fra Volume Graphics, der bruges til behandling af CT data.

Jeppe H. Laursen

Adm. direktør, Salg & marketing
+45 41 96 49 55
jhl@zebicon.com 

Har du brug for et professionelt 3D software til behandling af scannede data? Kontakt os og hør mere, eller få et tilbud på det software du har brug for.

Send en forespørgsel

GOM Inspect er en software til geometrisk analyse og målsætning.

Softwaren er ideel til 3D inspektion og databehandling af 3D punktskyer og CAD data fra forskellige målesystemer. 

Softwaren bruges til produktudvikling, kvalitetskontrol og produktion, og findes i en gratis og professionel version.

Download GOM Inspect

GOM Correlate er en softwarepakke til Digital Image Correlation (DIC) og bevægelsesanalyse ved test af materialer og komponenter. Softwaren bruges til at bestemme materialekarakteristika og til at verificere numerisk simulering.

Softwaren anvendes blandt andet til forskning, produktudvikling og udmattelsestest, og findes i en gratis og professionel version.

Læs mere og download GOM Correlate

Volume Graphics tilbyder software til analyse og visualisering af CT data, heriblandt VGSTUDIO MAX, som er ideelt analyse af fiberstruktur, luftindeslutninger og komponentanalyse.

Softwaren bruges både til store og små emner, simple såvel som komplekse, og findes i en gratis og professionel version.

Læs mere om VGSTUDIO MAX