3D software

Analyse og inspektion af 3D data

Hos Zebicon forhandler vi 3D software til behandling af scannede data, til dig der selv ønsker at udføre 3D inspektion og analyse. Ved selv at udføre inspektion, får du mulighed for at arbejde med, analysere og bearbejde de scanninger, du får udført hos Zebicon, og dermed øge din produktviden.

GOM er blandt de førende på markedet inden for high-end 3D målesystemer og software til analyse og har både gratis og professionelle softwarepakker.

GOM Inspect Suite

Software til geometrisk inspektion af 3D måledata

GOM Inspect er en software til geometrisk analyse og målsætning. Softwaren er ideel til 3D inspektion og databehandling af 3D punktskyer og CAD data fra forskellige målesystemer herunder, 3D scannere, laserscannere og koordinatmålemaskiner (CMM).

GOM Inspect bruges til produktudvikling, kvalitetskontrol og produktion, og findes i både gratis og professionel version.

Læs mere og download GOM Inspect 

Software til inspektion af CT data

GOM Volume Inspect er en software til analyse og visualisering af CT data. Denne software giver dig alle de kendte inspektionsmuligheder herunder, opretning, GPS-målsætning, lineær målsætning og sammenligning med CAD.

Derudover gør GOM Volume Inspect det muligt at udføre trendanalyse af et utal af emner. Softwaren er et tillægsmodul til GOM Inspect, som du kan afprøve gratis i 30 dage.

 

Læs mere

GOM Volume Inspect
GOM Correlate

Software til 3D materialetest og analyse

GOM Correlate er en softwarepakke til Digital Image Correlation (DIC) og bevægelsesanalyse ved test af materialer og komponenter. Softwaren bruges til at bestemme materialekarakteristika og til at verificere numerisk simulering.

Softwaren anvendes blandt andet til forskning, produktudvikling og udmattelsestest, og findes i en gratis og professionel version.

Læs mere og download GOM Correlate

Software til reverse engineering

Geomagic Design X er en professionel reverse engineering software, som er udviklet til at konvertere 3D scannede data til højkvalitets featurebaserede CAD modeller.

Du kan skabe CAD modeller på en brøkdel af tiden ved at 3D scanne prototyper, eksisterende emner, værktøjer og relaterede komponenter. Med softwaren er det muligt at generere modeller, der fx skal passe perfekt til en kropsdel eller integreres med eksisterende produkter.

Geomagic Design X er den nemmeste vej til at skabe redigerbare CAD modeller baseret på 3D scanning og integrere dem i eksisterende designprocesser. Outputtet er kompatibelt med både SOLIDWORKS®, Siemens NX®, Solid Edge, Autodesk Inventor®, PTC Creo® og Pro/ENGINEER®.

 

Læs mere

Geomagic Design X
Projektleder, Katja Ramsing

Katja Ramsing

Projektleder
+45 41 96 49 56
kr@slet-dette.zebicon.com 

 

Kontakt Katja og hør nærmere