Zebicon supportaftale

Teknisk support og Software Maintenance Agreement

Zebicon tilbyder teknisk support til problemstillinger i forbindelse med Carl Zeiss GOM Metrology hardware og software. Adgang til support kræver en gyldig Zebicon supportaftale.

Med en Zebicon supportaftale tilbyder vi fjernsupport via telefon,
e-mail og TeamViewer. Supportaftalen inkluderer ikke on-site besøg, såsom reparationer, fejlsøgning og service/vedligeholdelse.

Zebicon supportaftale indeholder desuden Software Maintenance Agreement, der sikrer fuldt opdateret software. Ved køb af måleudstyr og 3D software hos Zebicon, inkluderes en 12 måneders supportaftale. Herefter skal supportaftalen fornyes og betales årligt.

Support og softwareopdateringer

Med Software Maintenance Agreement får du alle fordelene af videreudvikling og forbedring af ZEISS software såsom gratis softwareopdatering og hotfixes. Derudover er du sikret teknisk support til software- og hardwarespørgsmål.

Hos Zebicon er vi altid opdateret med den nyeste software, men yder support på de seneste to softwareversioner.

Supporten ydes inden for Zebicons normale åbningstider af vores erfarne medarbejdere, som er superbrugere af Carl Zeiss GOM Metrologys systemer og formidler på et sprog og niveau, der er forståeligt for brugere.

Med en Zebicon supportaftale får du, udover teknisk support og Software Maintenance Agreement, følgende fordele:

• Attraktive priser ved opgradering til nyt Carl Zeiss GOM Metrology udstyr
  • Rabat på uddannelse og træning
  • Gratis deltagelse i Zebicon netværksmøder

Det betyder, at din virksomhed kan sikre, at I også fremadrettet har det bedste måleudstyr til at dække jeres behov.

Derudover får du med en Zebicon supportaftale bedre mulighed for at videreudvikle dine måletekniske kompetencer og sparre med andre brugere i Danmark.

Når du downloader en ny version af ZEISS Software, er det nødvendigt at opdatere din dongle. Dette kan du gøre på to måder.

Enten via ZEISS Software eller CodeMeter Control Center.

Opdatering via ZEISS Software (se vejledning)

• Gå i Help - System Analysis - License Information
  • Klik på License Update - Request License Update
  • Udfyld navn og e-mail og klik Send Request

ZEISS sender herefter en ny licensfil til den e-mail, du har indtastet. Licensfilen gemmes på PC'en, og følgende step udføres:

• Gå i Help - System Analysis - License Information
  • Klik på License Update - Import Update File

Opdatering via CodeMeter Control Center (se vejledning)

• Åbn CodeMeter Control Center (søg evt. i Microsoft proceslinje)
  • Klik på License Update - Next
  • Vælg Create license request - klik Next
  • Vælg Extend existing license - klik Next - Next
  • Vælg hvor filen skal gemmes - klik Commit - Finish
  • Udfyld og upload filen i Dongle Update Form

ZEISS sender herefter en ny licensfil til den e-mail, du har indtastet. Licensfilen gemmes på PC'en, og følgende step udføres:

• Åbn CodeMeter Control Center (søg evt. i Microsoft proceslinje)
  • Klik på License Update - Next
  • Vælg Import license update - klik Next
  • Vælg filen - klik Commit

Du finder dit dongle ID indgraveret i toppen af din USB dongle. Alternativt, kan du sætte donglen i PC'en og åbne CodeMeter Control Center. Her vil dongle ID'et komme til syne.

Hos Zebicon anbefaler vi, at du får recertificeret dit scannersystemer årligt, for at sikre at udstyret stadig måler korrekt og inden for de angivne grænseværdier. Hermed sikrer du sporbarhed i din måling.

Det er dog op til den enkelte virksomhed og dennes politik for kalibrering/recertificering at bestemme intervallet.

myGOM kan du downloade software, manualer og få adgang til ZEISS knowledge base og Forum.
Du får adgang til myGOM ved at udfylde Sign-up formularen og efterfølgende logge ind med dit ZEISS ID.

I ZEISS Quality Training Center har du adgang til e-learning og online træning fra ZEISS. En del kurser er gratis, andre er tilgængelige mod betaling.

For at få adgang til ZEISS’ platforme og træningsmateriale, skal du som bruger oprette et ZEISS ID. Dette oprettes på https://training.gom.com.

Nederst på siden, finder du et tilmeldingslink med teksten ”Tilmeld dig nu”, som fører dig til tilmeldingsformularen.

Support

Hjælp og vejledning
+45 76 50 91 52
support@slet-dette.zebicon.com

Kontakt os

Uddannelse og træning i GOM software og hardware

Uddannelse

Zebicon og Carl Zeiss GOM Metrology tilbyder uddannelse og træning via fysiske kurser, e-learning og webinarer, med indhold målrettet alt fra begyndere til metrologieksperter. Der findes gratis kurser, mens andre skal tilkøbes.

Læs mere

Forum og netværk for GOM brugere

Forum

Diskuter og skab netværk med andre GOM brugere. Carl Zeiss GOM Metrology og Zebicon har hver især skabt et forum, hvor du kan netværke og sparre med andre GOM brugere henholdsvis globalt og lokalt.

Læs mere

måletekniske konsulentydelser

Specialprojekter

Zebicon tilbyder at udføre specialprojekter såsom kundespecifikke softwaretilpasninger, udvikling af måleadaptere og -fiksturer, særlig dokumentation, procesovervågning og måleteknisk rådgivning.

Læs mere