ATOS ScanBox serie 4

Automatiseret 3D målemaskine

ATOS ScanBox 4105 er det mindste fuldautomatiske målesystem fra Carl Zeiss GOM Metrology. Systemet er en standardiseret plug-and-play løsning, hvor brugervenlighed og high-end udstyr går hånd i hånd.

ATOS ScanBox 4105 benytter en ATOS 3D scanner, der er monteret på en 6-akset robot. Alle bevægelige dele er placeret i en afskærmet celle, sammen med et automatisk rotationsbord. Den specialdesignede skydedør muliggør brug af kran til lastning af tungere emner.

ATOS ScanBox 4105

I ATOS ScanBox 4105 kan ATOS sensorer med målevolumen ned til 80 x 60 x 60 mm³ bruges. Det betyder at, det er muligt at måle detaljer, som kun er få tiendedele millimeter i størrelse.

Samtidig er kravene til måleusikkerhed høje i stort set alle industrier i dag, hvilket kræver en sporbar og selvmonitorerende løsning. 

Overvågning og monitorering af scanningsprocessen er en integreret del af ATOS ScanBox 4105, således at eventuelle fejlscan automatisk elimineres fra målingen.

ATOS ScanBox 4105 er mobil og med plug-and-play løsningen, er den nem at indsætte i produktionen, hvor det giver størst udbytte. Det automatiserede setup sparer operatørtid, samt sikrer at scanningen altid foregår efter samme standard.

Med foruddefinerede programmer er det hurtigt at kontrollere flere emner, uden at der skal bruges ressourcer på uddannelse af operatører. 

 

ATOS ScanBox 4105

 

Dimensioner

1600 x 1200 x 2100 mm

 

Strømforsyning

Standard, 100-240 V (1 fase, 16 A)

 

Maks. emnestørrelse

Ø500 mm

 

Maks. emnevægt

Op til 100 kg

 

Automatiserede akser

7

 

Indgang

Skydedør med sikkerhedslås

 

Dørvidde

685 mm

 

Fastmontering til gulv

Nej

 

Lastemetode

Manuelt, kran

 

Sensor kompatibilitet

ATOS Core, ATOS Capsule, ATOS Q

 

ATOS Q

ATOS Q er en kompakt 3D scanner, som er er udstyret med udskiftelige linser og en kraftig LED lyskilde, der sikrer data i høj kvalitet. Scanneren kan anvendes i både manuelt og automatiseret setup.