ATOS ScanBox serie 4

Automatiseret 3D målemaskine

ATOS ScanBox 4105 er det mindste fuldautomatiske målesystem fra GOM. Systemet er en standardiseret plug-and-play løsning, hvor brugervenlighed og high-end udstyr går hånd i hånd.

ATOS ScanBox 4105 benytter en ATOS 3D scanner, der er monteret på en 6-akset robot. Alle bevægelige dele er placeret i en afskærmet celle, sammen med et automatisk rotationsbord. Den specialdesignede skydedør muliggør brug af kran til lastning af tungere emner.

Automatiseret 3D scanner, ATOS ScanBox 4105

ATOS ScanBox 4105

I ATOS ScanBox 4105 kan ATOS sensorer med målevolumen ned til 80 x 60 x 60 mm³ bruges. Det betyder at, det er muligt at måle detaljer, som kun er få tiendedele millimeter i størrelse.

Samtidig er kravene til måleusikkerhed høje i stort set alle industrier i dag, hvilket kræver en sporbar og selvmonitorerende løsning. 

Overvågning og monitorering af scanningsprocessen er en integreret del af ATOS ScanBox 4105, således at eventuelle fejlscan automatisk elimineres fra målingen.

ATOS ScanBox 4105 er mobil og med plug-and-play løsningen, er den nem at indsætte i produktionen, hvor det giver størst udbytte. Det automatiserede setup sparer operatørtid, samt sikrer at scanningen altid foregår efter samme standard.

Med foruddefinerede programmer er det hurtigt at kontrollere flere emner, uden at der skal bruges ressourcer på uddannelse af operatører. 

ATOS ScanBox 4105
Dimensioner 1600 x 1200 x 2100 mm
Strømforsyning Standard, 100-240 V (1 fase, 16 A)
Maks. emnestørrelse Ø500 mm
Maks. emnevægt Op til 100 kg
Automatiserede akser 7
Indgang Skydedør med sikkerhedslås
Dørvidde 685 mm
Fastmontering til gulv Nej
Lastemetode Manuelt, kran
Sensor kompatibilitet ATOS Core, ATOS Capsule, ATOS Q

ATOS Capsule

ATOS Capsule er en high-end 3D scanner, der er ideel til industrien. Scanneren fås med høj opløsning og er optimal til både manuel og automatiseret scanning. 

ATOS Q

ATOS Q er en kompakt 3D scanner, som er er udstyret med udskiftelige linser og en kraftig LED lyskilde, der sikrer data i høj kvalitet. Scanneren kan anvendes i både manuelt og automatiseret setup.