ATOS Plus

Automatiseret fotogrammetri

ATOS Plus er et integreret fotogrammetrikamera til ATOS scannerne og leveres som tilbehør i et ATOS ScanBox setup.

Med ATOS Plus er det muligt at opnå en fuldstændig automatiseret emneopmåling, hvor fotogrammetri og opsamling af referencepunkter integreres i scannings-og opmålingsprocessen. 

Brugen af ATOS Plus i opmålingsfasen giver høj sikkerhed og stor pålidelighed. En opmåling uden operatør sikrer, at gentagne målinger bliver 100% identiske, da opmålingen altid udføres med samme grundighed og fra samme forprogrammerede positioner.

Ved brug af fiksturer og emneholdere, registrerer ATOS Plus desuden eventuelle ændringer i holdeværktøjet og udløser automatisk en ny fotogrammetrimåling for at sikre pålidelig og ensartet opmåling. 

Det integrerede fotogrammetrikamera fås i 12 og 29 megapixels og med særligt udviklet optik, der sikrer høj billedkvalitet og nøjagtig måling. Med ATOS Plus er det muligt at opnå en fuldstændig automatiseret emneopmåling.

ATOS 5

ATOS 5 er en high-end 3D scanner med kraftig LED lyskilde, der sikrer data i høj præcision til en række forskellige anvendelser. Fås i både manuelt og automatiseret setup. Læs mere.

ATOS Triple Scan

ATOS Triple Scan er en high-end 3D scanner, der er ideel til industrien. Scanneren er en stabil og robust løsning til både manuel og automatiseret scanning. Læs mere.

ATOS Capsule

ATOS Capsule er en high-end 3D scanner, der er ideel til industrien. Scanneren fås med høj opløsning og er optimal til både manuel og automatiseret scanning. Læs mere.