FixBase

Fiksturplader og placeringssystemer

Witte FixBase fungerer som målefiksturplader til montering og transport af målefiksturer, og som alternativ til de konventionelle granitplan.

Målefiksturpladerne kendetegnes ved lav vægt, høj stabilitet, ensartethed og parallelitet. Witte FixBase fås i forskellige størrelser og i vertikale og horisontale varianter. Det betyder, at både små og større emner kan opmåles i den optimale position, uanset om det er liggende eller oprejst.

FixBase kommer som både stationære og mobile systemer. Målefiksturpladerne kan således bruges i faste opstillinger, men også til intern transport. Emner kan derved klargøres ét sted, mens opmåling foregår et andet sted. Det resulterer i en hurtigere gennemløbstid og en mere effektiv opmålingsproces. 

Komponenterne i FixBase-serien er kompatible med øvrige Witte produkter. Dette giver øget fleksibilitet, da eksisterende komponenter kan bruges i andres sammenhænge.

 

FixBase

 

Variant

Horisontal, vertikal

 
 

Stationær, mobil, automatiseret

 
 

Hovercraft, hjul

 
 

Roterbar, højdejustering

 

Farver

Aluminium, sort

 

Dimensioner

Fra 800x1200x100mm

 
 

Til 2000x4000x300mm

 

Alufix Classic

Alufix er hjørnestenen i Wittes målefiksturprogram. Det er et modulopbygget fikstursystem, som bruges til opmålings- og bearbejdningsprocesser.

Fixinspect

Fixinspect er tilbehør til taktil og optisk måling. Serien indeholder adaptere, rammer og særlige targets.