FixBase

Fiksturplader og placeringssystemer

Witte FixBase fungerer som målefiksturplader til montering og transport af målefiksturer, og som alternativ til de konventionelle granitplan.

Målefiksturpladerne kendetegnes ved lav vægt, høj stabilitet, ensartethed og parallelitet. Witte FixBase fås i forskellige størrelser og i vertikale og horisontale varianter. Det betyder, at både små og større emner kan opmåles i den optimale position, uanset om det er liggende eller oprejst.

Witte Fixbase, mobil fiksturplade

FixBase kommer som både stationære og mobile systemer. Målefiksturpladerne kan således bruges i faste opstillinger, men også til intern transport. Emner kan derved klargøres ét sted, mens opmåling foregår et andet sted. Det resulterer i en hurtigere gennemløbstid og en mere effektiv opmålingsproces. 

Komponenterne i FixBase-serien er kompatible med øvrige Witte produkter. Dette giver øget fleksibilitet, da eksisterende komponenter kan bruges i andres sammenhænge.

FixBase
Variant Horisontal, vertikal
Stationær, mobil, automatiseret
Hovercraft, hjul
Roterbar, højdejustering
Farver Aluminium, sort
Dimensioner Fra 800x1200x100mm
Til 2000x4000x300mm

Alufix Classic

Alufix er hjørnestenen i Wittes målefiksturprogram. Det er et modulopbygget fikstursystem, som bruges til opmålings- og bearbejdningsprocesser.

Fixinspect

Fixinspect er tilbehør til taktil og optisk måling. Serien indeholder adaptere, rammer og særlige targets.

Witte Barskamp