GOM e-learning

Online kurser og træning i ZEISS Quality Training Center

Med GOMs e-learning har brugere fra hele verden mulighed for at gennemføre træningskurser i 3D måleteknik når som helst og i eget tempo.

For at sikre en hurtig, holdbar og succesfuld træning, er e-learningskurserne sammensat af videopræsentationer, praktiske opgaver og en afsluttende bedømmelse.

Kurserne er tilgængelige i ZEISS Quality Training Center, hvor hver deltager har en personlig konto. Her kan brugeren finde og håndtere sine gennemførte kurser, præstationer, certifikater og andre træningsmuligheder.

Alle kan få adgang til e-learning i ZEISS Quality Training Center ved oprettelse af et GOM ID.

Opret dit GOM ID

GOMs træningskurser følger et standardiseret koncept, som er udviklet i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere fra hele verden. Kurserne er opdelt i fire kategorier, som imødekommer brugernes forskellige vidensniveauer.

• Opdateringskurser er til brugeren, der har brug for en genopfriskning af GOM Software, eller som i forbindelse med en ny softwareversion, skal gøres bekendt med nye features og workflow.

• Basiskurser gennemgår den helt grundlæggende software- og produkttræning, som skal sørge for, at brugeren kommer godt fra start med GOMs måleudstyr og 3D software.

• Avancerede kurser er for den erfarne bruger, som er klar til at lære mere om avancerede temaer som GOM scripting, inspektion af små lokale overfladefejl eller robogrammetri.

• Ekspertkurser er til måle- og inspektionsspecialisten, som ønsker at gå i dybden med fx branchespecifikke temaer.

GOM Training Center giver adgang til e-learning på alle niveauer og indeholder både gratis og betalte kurser.

GOM-certificeret træning

Zebicon tilbyder uddannelse og træning i Carl Zeiss GOM Metrology måleudstyr og software. Vi er certificeret til at undervise i brugen af Carl Zeiss GOM Metrology hardware og software, og følger et standardiseret kursusforløb. Læs mere.

Webinar

GOM og ZEISS afholder jævnligt tekniske webinarer, som omhandler anvendelsen af optisk måleudstyr til forskellige industrielle formål. Webinarerne er gratis at deltage i. Læs mere.

ZEISS INSPECT Optical 3D introkursus

Zebicon tilbyder introduktionskurser i den gratis inspektionssoftware ZEISS INSPECT Optical 3D, hvor du med praktiske øvelser kommer igennem de grundlæggende funktioner i 3D softwaren. Læs mere.