Måleudstyr

Dansk distributør af optiske måleudstyr

Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik og udfører 3D opmåling som serviceydelser.

Zebicon er også dansk distributør af 3D måleudstyr fra det tyske firma GOM, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner, CT scanner eller fotogrammetri-udstyr.

Vi forhandler derudover tilbehør til måleprocessen, heriblandt fiksturløsninger fra Witte og ultralydsrensere fra Anmasi.

Måleudstyr
3D scanning

ATOS scanner til Industriel emneopmåling

ATOS serien fra GOM er industrielle 3D scannere som alle giver yderst præcis 3D måling, detaljerede scan i høj opløsning, hurtig dataopsamling, avanceret inspektionsfunktionalitet, komplet geometrisk analyse og omfattende rapporteringsmuligheder.

Læs mere

ATOS ScanBox til robotiseret opmåling

ATOS ScanBox serien er fuldautomatiske målesystemer, hvor en eller flere programmerbare robotter udfører scanninger.

Fælles for alle ATOS ScanBox-løsninger er: høj repeterbarhed ved gentagende målinger, hurtig opmåling til kvalitetskontrol af emneserier.


Læs mere

Automatiseret 3D scanning
ZEISS Metrotom 6 Scout

GOM CT til industriel computer tomografi

GOM CT er specielt designet til at møde industriens måletekniske behov. CT scanneren leverer høj præcision, repeterbare måledata og den højest opløsning.

Opmåling og evaluering sker i et simpelt workflow ved brug af GOM Software.


Læs mere

TRITOP til optisk koordinatmåling

TRITOP bruges til kvalitetskontrol af store emner, verifikation af fixturer og holdeværktøjer, samt statisk deformationsanalyse. 

Målesystemet TRITOP kan også bruges til at forhåndsopmåle referencemærker på store og komplekse emner for at opnå høj præcision i forbindelse med 3D scanning af store emner.


Læs mere

måleudstyr, fotogrammetri, TRITOP
Måleudstyr, ARAMIS, deformationsanalyse, bevægelsesanalyse

Digital Image Correlation (DIC)

Zebicon er forhandler af målesystemet ARAMIS, som anvendes til 3D deformations- og bevægelsesanalyse. 

ARAMIS er ideelt til måling over tid, og kan ved statisk og dynamiske belastninger måle og bestemme 3D deformationer, flytninger, accelerationer og tøjninger i faktiske komponenter eller materialeprøver.


Læs mere

Optisk 3D måling med PONTOS Live

PONTOS Live er et optisk målesystem, som gør det muligt at måle flytninger på emner og fiksturer. Teknologien er baseret på point-tracking og kan levere information om 3D koordinater og flytninger, deformation, samt hastighed og acceleration

Derudover har målesystemet en livefunktionalitet, som muliggør online måling af positionering i forhold til CAD parten.


Læs mere

tracking og probemåling, PONTOS Live
Tilbehør, GOM ROT 350

Andet udstyr og forbrugsvarer til måleprocessen

Zebicon forhandler tilbehør til 3D scanning og emneopmåling, heriblandt tilbehør til ATOS systemer, referencemærker, spray, målefiksturer fra Witte, samt ultralydsrensere fra Anmasi.

 

Læs mere

Administrerende direktør, Jeppe Hebsgaard Laursen

Jeppe H. Laursen

Adm. direktør, Salg & marketing
+45 41 96 49 55
jhl@zebicon.com 

 

Kontakt Jeppe og hør nærmere