Måleudstyr

Dansk distributør af optiske måleudstyr

Hos Zebicon er vi specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik og udfører 3D opmåling som serviceydelser.

Zebicon er også dansk distributør af 3D måleudstyr fra det tyske firma GOM, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner, CT scanner eller fotogrammetri-udstyr.

Vi forhandler derudover tilbehør til måleprocessen, heriblandt fiksturløsninger fra Witte og ultralydsrensere fra Anmasi.

Måleudstyr
Administrerende direktør, Jeppe Hebsgaard Laursen

Jeppe H. Laursen

Adm. direktør, Salg & marketing
+45 41 96 49 55
jhl@slet-dette.zebicon.com 

Overvejer du at købe eget måleudstyr? Kontakt os og hør mere om dine muligheder. Vi vil hjælpe dig med at finde den rette løsning til dine måletekniske behov. 

Send en forespørgsel

ATOS scanner til Industriel emneopmåling

ATOS serien fra GOM er industrielle 3D scannere som alle giver yderst præcis 3D måling, detaljerede scan i høj opløsning, hurtig dataopsamling, avanceret inspektionsfunktionalitet, komplet geometrisk analyse og omfattende rapporteringsmuligheder.

Læs mere

3D scanning
Automatiseret 3D scanning

ATOS ScanBox til robotiseret opmåling

ATOS ScanBox serien er fuldautomatiske målesystemer, hvor en eller flere programmerbare robotter udfører scanninger. Fælles for alle ATOS ScanBox-løsninger er: høj repeterbarhed ved gentagende målinger, hurtig opmåling til kvalitetskontrol af emneserier.


Læs mere

GOM CT til industriel computer tomografi

GOM CT er specielt designet til at møde industriens måletekniske behov. CT scanneren leverer høj præcision, repeterbare måledata og den højest opløsning. Opmåling og evaluering sker i et simpelt workflow ved brug af GOM Software.


Læs mere

CT scanning
Fotogrammetri

TRITOP til optisk koordinatmåling

TRITOP bruges til kvalitetskontrol af store emner, verifikation af fixturer og holdeværktøjer, samt statisk deformationsanalyse. TRITOP kan også bruges til at forhåndsopmåle referencemærker på store og komplekse emner for at opnå høj præcision i forbindelse med 3D scanning af store emner.


Læs mere

Måleudstyr til uddannelsesinstitutioner

ATOS for Education og ARAMIS for Education er to systemer, som er særligt udviklet til uddannelsesinstitutioner, hvor teoretisk undervisning og praktiske øvelser kombineres. Som uddannelsesinstitution har I mulighed for at få adgang til undervisningsmaterialet til de to systemer gratis.

Læs mere

 

 

Måleudstyr til uddannelsesinstitutioner
Tilbehør til måleprocessen

Andet udstyr og forbrugsvarer til måleprocessen

Zebicon forhandler tilbehør til 3D scanning og emneopmåling, heriblandt tilbehør til ATOS systemer, referencemærker, spray, målefiksturer fra Witte, samt ultralydsrensere fra Anmasi.

 

Læs mere