ATOS ScanBox serie 6

Åbent automatiseret 3D målesystem

ATOS ScanBox 6130 er et åbent automatiseret 3D scannersystem fra GOM. Med et centralt placeret rotationsbord og en robot med længere rækkevidde end de lukkede systemer, kan selv store og komplekse emner nemt opmåles.

Systemet er designet uden døre for at lette af- og pålæsning, og en lyssensor sikrer, at robotten stopper, hvis indgangen passeres.

ATOS ScanBox 6130

Med et fuldautomatisk målesystem, optimeres din emneopmåling og kvalitetskontrol. Når først scanningsprocessen er programmeret, udføres 3D scanning uden indblanding af operatører. På den måde, opnås et forøget output på kortere tid.

Kalibreringensprocessen er automatiseret og indbygget i systemet. Dette letter arbejdsgangen for operatører og sikrer korrekt opsætning og dermed korrekt og præcis opmåling.

ATOS ScanBox 6130 er en ideel løsning til emneopmåling og løbende kvalitetskontrol i produktionen. Herudover hjælper løsningen under produktudvikling og test af større værktøjer. Vrid, sugninger eller forflytninger bliver nemme og overskuelige at se og analysere. 

Med 3D scanning opnås komplet overfladedokumentation, hvilket gør det muligt at analysere og kvalitetstjekke emner. Det er fx muligt at visualisere afvigelser, radier og 2D snit. 

Når opmålingen foregår i løbende produktion, lagres alle data og kan bruges i spc software og til trendanalyse.

ATOS ScanBox 6130
Dimensioner 4250 x 4250 x 2700 mm
Strømforsyning 200-500 V (3 faser, 16 A)
Maks. emnestørrelse Ø3000 mm
Maks. emnevægt Op til 2000 kg
Automatiserede akser 7
Indgang Lyssensor
Dørvidde 3100 mm
Fastmontering til gulv Ja
Lastemetode Manuelt, kran, truck
Sensor kompatibilitet ATOS Capsule, ATOS Triple Scan, ATOS 5

ATOS Triple Scan

ATOS Triple Scan er en high-end 3D scanner, der er ideel til industrien. Scanneren er en stabil og robust løsning til både manuel og automatiseret scanning. Læs mere.

ATOS 5

ATOS 5 er en high-end 3D scanner med kraftig LED lyskilde, der sikrer data i høj præcision til en række forskellige anvendelser. Fås i både manuelt og automatiseret setup. Læs mere.

ATOS Plus

ATOS Plus er tilbehør til ATOS scannere og er en kombination af 3D scanning og fotogrammetri. Med ATOS Plus opnås en fuldstændig automatiseret emneopmåling. Læs mere.

GOM Inspect Professional VMR 

Virtual Measuring Room (VMR) er et uundværligt værktøj til programmering af ATOS ScanBox. GOM Inspect Professional VMR er et ekstra softwaremodul til offline programmering. Læs mere.