Support

Zebicon er din lokale GOM support og serviceekspert

Zebicon tilbyder forskellige former for support. Her på siden finder du alt, hvad der understøtter brugen af GOM måleudstyr og 3D software.

Har du brug for hotline eller direkte support, kan du kontakte Zebicon via e-mail info@slet-dette.zebicon.com eller ved at ringe på tlf. 7650 9152 inden for normale åbningstider.

Support, Zebicon
Zebicon supportaftale

Teknisk support og GOM Software Coverage

Med en Zebicon supportaftale får du adgang til teknisk support til problemstillinger i forbindelse med GOM hardware og software. Her tilbyder vi fjernsupport via telefon, e-mail og TeamViewer inden for Zebicons normale arbejdstid.

Zebicon supportaftale indeholder desuden GOM Software Coverage, attraktive priser ved opgradering til nyt GOM udstyr, rabat på uddannelse og træning, samt gratis deltagelse i netværksmøder for den danske GOM brugergruppe.

Læs mere

Specialprojekter og on-site support

Når du investerer i et GOM målesystem får du en komplet løsning. Alligevel kan der opstå et behov eller ønske om at tilpasse denne løsning, eller få yderligere on-site support.

Zebicon tilbyder at udvikle kundetilpassede funktioner til dit GOM måleudstyr og udføre specialprojekter som fx kundespecifikke softwaretilpasninger, udvikling af måleadaptere og -fiksturer, særlig dokumentation eller procesovervågning. 

 

Læs mere

Specialprojekter
Recertificering

Kvalitetssikring af GOM måleudstyr med Verification Service

Zebicon tilbyder Verification Service, som er en recertificering af dit GOM måleudstyr. Verification Service er en uvildig dokumentation for, at dit måleudstyr lever op til de specificerede krav og tolerancer.

Ved recertificering modtager du et certifikat, som dokumenterer præcisionen og sporbarheden på dit målesystem.

Har din virksomhed øget krav til dokumentation, sporbarhed og kontrol, tilbyder vi også Extended Verification Service. 

Læs mere

Maintenance Service og Repair Service af 3D måleudstyr

Zebicon er certificeret til at udføre service og vedligeholdelse af GOM måleudstyr. Vi er din lokale GOM serviceekspert, som kommer on-site, når du har behov for at få lavet Maintenance eller Repair Service på dit måleudstyr.

Maintenance Service er et omfattende serviceeftersyn af dit GOM måleudstyr, som vi anbefaler udføres årligt, mens Repair Service er ad-hoc reparation i tilfælde af nedbrud.

Læs mere

Service og vedligeholdelse
Udvidet serviceaftale

Fleksibel serviceløsning med Protect og Protect Plus

Har din virksomhed behov for ekstra hurtig responstid på support og reparation, er det muligt at tegne en udvidet serviceaftale. Med Protect og Protect Plus får du en etårig vedligeholdelseskontrakt, som sikrer, at dit måleudstyr hurtigt kommer op at køre igen i tilfælde af nedbrud.

Derudover tilbyder Zebicon Hardware Coverage, hvis du har brug for en forsikring, der dækker skader eller nedbrud, som ikke er forårsaget af brugeren eller forkert anvendelse.

Læs mere

Hold dig opdateret inden for 3D måleteknik

Zebicon og GOM afholder forskellige former for uddannelse, så brugere af GOM måleudstyr og software kan øge deres viden inden for 3D scanning og måleteknik.

Ved køb af måleudstyr og software tilbyder vi GOM-certificeret undervisning og træning i Billund eller on-site. Du har også mulighed for at deltage i introduktionskurser i inspektionssoftwaren GOM Inspect eller finde online kurser og webinarer. 

 

Læs mere

Uddannelse
Forum, GOM brugergruppemøde

Diskuter og skab netværk med andre GOM brugere

GOM og Zebicon har hver især skabt et forum, hvor du kan netværke og sparre med andre GOM brugere, henholdsvis globalt og lokalt.

Når du køber måleudstyr og 3D software hos Zebicon, bliver du automatisk en del af den danske GOM brugergruppe.

Du får samtidigt adgang til GOM Service Area, hvor du finder vigtigt indhold og har mulighed for at downloade de professionelle softwarepakker.

 

Læs mere