Uddannelse

Hold dig opdateret inden for 3D måleteknik

Zebicon og GOM tilbyder forskellige former for uddannelse, så brugere af GOM måleudstyr og software kan udvide deres viden inden for 3D scanning og måleteknik.

Uddannelse kan ske via fysiske kurser, e-learning eller webinarer, med indhold målrettet alt fra begyndere til metrologieksperter. Der findes gratis kurser, mens andre skal tilkøbes.

Det betyder, at alle GOM brugere har mulighed for at videreuddanne sig med kurser og træning, som passer til deres vidensniveau eller applikationsområde.

Uddannelse og træning, 3D måleteknik
GOM certificeret træning, uddannelse

Undervisning og træning i Billund eller on-site

Zebicon er certificeret i at gennemføre træning og uddannelse for GOM. Alle kurser varer 4-6 dage og sammensættes med udgangspunkt i kundens måleudstyr og softwarepakke.

Undervisningen foregår i små grupper og er baseret på GOM-manualer og GOM-demoemner. For at skabe det bedste læringsmiljø, kombinerer kurserne teoretisk viden med praktiske øvelser på hardware og software.

Læs mere

Kursus i inspektionssoftware fra GOM

Zebicon tilbyder introduktionskurser i den gratis inspektionssoftware GOM Inspect, hvor du med praktiske øvelser kommer igennem de grundlæggende funktioner i 3D softwaren.

På kurset lærer du at bruge programmet til import, behandling og inspektion af 3D punktskyer fra målesystemer som lysscannere, laserscannere, CT scannere med mere.

Læs mere

GOM Inspect introkursus, uddannelse
GOM e-learning, uddannelse

Online kurser og træning i GOM Training Center

GOM Training Center er et online uddannelsescenter, hvor GOM brugere har adgang til e-learningskurser i 3D måleteknik, som imødekommer både nybegyndere, erfarne brugere og metrologieksperter.

Træningskurserne er udviklet i samarbejde med GOMs kunder og samarbejdspartnere fra hele verden. I GOM Training Center findes gratis kurser, mens andre skal tilkøbes.

Med GOM Training Center har du mulighed for at gennemføre e-learning når som helst og i dit eget tempo.

Læs mere

Bliv klogere på applikationer inden for 3D måleteknik

GOM afholder jævnligt webinarer, hvor metrologispecialisterne dykker ned i forskellige temaer inden for optisk 3D måleteknik.

I webinarerne kan du blive klogere på brugen af optisk måleudstyr, teknologiens muligheder og formål i industrien. Webinarerne er gratis, så alt du skal investere er din tid.

Hold dig opdateret på GOMs kommende webinarer.

Læs mere

GOM Webinar, uddannelse